Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Kids Kollektive

Nr. 2   klubtilbud
15%
Få 15% rabat med Børn i byen Klubben

Få 15% rabat på første måned på alle medlemskaber og klippekort hos Kids Kollektive.

Herudover får du en uge gratis til at prøve alle holdene uden binding. Medlemskaber giver ubegrænset adgang til alle vores hold for 1 barn + flere voksne (mor, far, bedsteforældre, ven). Der er ikke noget indmeldingsgebyr.

Kids Kollektive er stedet, hvor du kan gå til alle aktiviteter med din baby i hjertet af Frederiksberg. De har samlet alle de aktiviteter, I som familie har brug for, under ét tag og ét medlemskab. Der er plads til de nybagte forældre, der leder efter inspiration og glæde sammen med deres lille ny – og måske bare en anledning til at komme ud. De er også stedet for den aktive familie, hvor både mor, far, børn og bedsteforældre kan holde sig i gang og have det sjovt samtidig. De har en stærk gruppe af dygtige, uddannede og erfarne undervisere, der alle brænder for at give jer lyst til mere. Som medlem har du fri adgang til alle hold. Dyk ned i deres hold såsom Babyrytmik, Stimulastik, Efterfødselsyoga, Babymassage, Power Parent og meget mere.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 30. November. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding