Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Family Zoo

Sk%c3%a6rmbillede 2020 12 01 kl. 12.23.31
20%
Få 20% rabat i Family Zoos webshop (gælder ikke nedsatte varer)

Børn i byen klubmedlemmer får 20% rabat i Family Zoos webshop.

Vi har lært, at det at lave en webhop tager omtrent lige så lang tid, som det at lave en baby. Og det giver selvfølgelig god mening her i vores hus. Men nu er den her endelig – Family Zoos webshop.

På webshoppen kan du købe alle essentielle plejeprodukter, accessories, kosttilskud og vitaminer til dig og din familie. Vi forhandler alle de vitaminer og kosttilskud til voksne og børn som anbefales af husets dygtige behandlere. Vi har samlet et udvalg af sanselegetøj, der bruges i undervisningen på vores babyhold og anbefales af vores undervisere. Derudover forhandler vi et udvalg af relevante og gode bøger, som husets tilknyttede behandlere og undervisere er forfattere af. Og sidst men ikke mindst har vi selv samlet et udvalg af fine accessories til mor og barn, som vi selv har været særdeles glade for, og som vi mener, er uundværlige.

Det skal selvfølgelig fejres, at shoppen endelig er her. Så derfor tilbyder vi alle Børn i byen klubmedlemmer 20% rabat på alle køb på webshoppen.

Vi vil i denne kommende tid udvide butikken med flere og nye varer, så hold gerne øje med shoppen, vores sociale medier og selvfølgelig vores nyhedsbrev.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 22. October. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding