Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Pilates Cph

Cph pilates 1200x800
15%
Spar 15% med Børn i byen Klubben

Få 15% rabat på Efterfødselstræning og Pilates for gravide hos Pilates Cph.

Efterfødselstræning hos Pilates Cph
Når du har født, arbejder din bækkenbund og dine mavemuskler ikke sammen, som inden fødslen. Du starter næsten forfra. Her er Pilates den bedste efterfødselstræning. Holdet er bygget op som et 8 ugers forløb, skræddersyet til dig der gerne vil hurtigt og sikkert i form igen, efter fødslen. Træningen foregår bl.a. med pilatesudstyr som Springboard, Barrels, Magic Cirlce, Foam Rolls, bolde, blokke, elastikker og vægte. Med fokus på at genopbygge din krop indefra og ud.

Pilates for gravide
Som gravid, er det vigtigt at du bevæger din krop, – men glem ikke, at du, som gravid, er ved at lære en ”ny krop” at kende og alle skridt i processen skal tage udgangspunkt i et begynder-mindset. Du kommer med på et lille lukket hold med op til 10 deltagere. Holdet er tilpasset kroppen og sindet i forandring. Pilatestræning og åndedrætsbevidsthed er gode redskaber at have med til fødslen, og giver dig velvære gennem hele graviditeten. Pilates både styrker og smidiggør din krop, og tilsat en god portion mindfulness, får du skabt en skøn balance i krop og sjæl.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 30. November. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding