Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Børneboblen

Hold
10%
Spar 10% med Børn i byen Klubben

Få 10% rabat på hold og kurser hos Børneboblen.

Om Børneboblen
Børneboblen er et barsels-og børnehus som henvender sig til forældre og børn i alderen 0-5 år. Vi har en hyggelig børnevenlig café med et stort legerum. Er du eksempelvis på barsel, kan du nyde en hyggelig dag sammen med dit barn, og du kan mødes med andre forældre samt med mødregruppen i hjemlige omgivelser.

Legeområdet giver mulighed for kvalitetstid, nærvær og motorisk udvikling gennem leg både selv og sammen med andre børn. Vores café tilbyder et bredt udvalg af varme og kolde drikke, hjemmebagte boller, sandwich, noget til den søde tand, samt mad til de små.

Vi har åbent alle hverdage til kl. 15, og tirsdag og torsdag helt til kl. 17. Børneboblen tilbyder en bred vifte af aktiviteter, hold og kurser for børn og forældre – eksempelvis rytmik, efterfødselsyoga, tumletid, førstehjælpskursus og meget andet. Derudover har vi også specialevents fx. foredrag eller keramik, hvor man bl.a. kan lave aftryk mm. Det er også muligt at booke selskabslokalerne med adgang til legerummet til børnefødselsdagen, dåb, navngivning eller andet.

Se mere på: www.boerrneboblen.dk

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 30. November. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding