Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

AFLYST Babyonsdag d. 8/12: Lær at rumme dit barns gråd

 mg 8125
Gratis
AFLYST

AFLYST

Børn i byen Klubben og Trines Familieskole inviterer medlemmer til GRATIS event onsdag d. 8. december 2021 kl. 10.00-11.00.

LÆR AT RUMME DIT BARNS GRÅD
Synes du, det er svært, når dit barn græder? Og hvis det græder, selvom der ikke ser ud til at være noget galt? Hvad er det, det lille væsen har brug for?

Forstå mere om dit barns følelser og få redskaber til at håndtere dem. Du vil få eksempler på, hvad der kan ligge bag børns gråd, og du vil lære om, hvordan du med omsorg og roligt nærvær kan være sammen med dit barn i stedet for at have fokus på at stoppe gråden.

Denne tilgang vil styrke jeres kontakt og forbundethed, den vil gavne dit barns trivsel og udvikling, og den vil gøre en stor forskel for jeres familieliv. På workshoppen vil vi tale om de problemer, som I kommer med, og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Underviseren er Trine Maribo Carstensen. Hun er forældrevejleder, har 28 års erfaring med redskaberne fra “Hand in Hand Parenting” og har grundlagt Trines Familieskole.

TIDSPLAN
Kl. 09.30-10.00: Ankomst med kaffe/the
Kl. 10.00-11.00: Workshop
Kl. 11.00-11.30: Kaffe/the

ADRESSE
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69a, st.
1620 København V

Du skal være medlem af Børn i byen Klubben – og logge dig ind – for at få plads. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 08. December. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding