Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Køge Museum

20211129 udstilling k%c3%b8ge 26
20%
Se kort
0-99 år
Spar 20% med Børn i byen Klubben

Få 20% på entréen til Køge museum.

Oplev ‘Vølver, guld og guder’ på Køge Museum indtil d. 31. december 2023

Velkommen til gudernes verden! Med ‘Vølver, guld og guder’ tager vi dig med på en rejse tilbage til vikingetiden og zoomer ind på den periode, hvor asatroen må vige pladsen for kristendommen. Overgangen fra den hedenske tro er en afsked med Thor, Odin og Loke og et goddag til Gud og de kristne ritualer.

På Køge Museum bliver du inviteret ind i en verden af forskning, tolkninger og debat, og her giver de førende forskere på området deres bud på, hvilke mangfoldige fortællinger der gemmer sig bag vikingernes ornamentik. Centralt i udstillingen står designer Jim Lyngvilds 10 kvindeportrætter af Vølver. Se fx kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen, skuespillerinde Ghita Nørby og sangerinde Sanne Salomonsen portrætteret som vølver.

Det er en god ide at medbringe en smartphone og et par hovedtelefoner til dit besøg på Køge Museum. Sammen med billetten får du udleveret en audioguide, som du kan bruge fra din egen telefon. Med den kan du både høre lydsiden fra de korte videoer, du finder på skærmene rundt i udstillingen, og en række podcast, der tager dig med et skridt længere ind i historierne.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 29. November. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding