Weekenden kalder, men hvad skal I lave? Vi guider til byens bedste weekend-aktiviteter for børn - så er det bare at vælge!

 

♥ Aktiviteter i uge 24

Gratis teater

Hvem? Fra 5 år
Hvor og Hvornår? Man mødes ved Kiosken i Lorrys Have foran TV2 Lorry og Teatret Riddersalen / Frem til 30. juni - se spilletider her.

Kom og mød to uniformerede damer, der tager sig af al skiltning i lokalområdet. De kender hver en gade, allé, sti, vej og park på Frederiksberg - og alle historierne bag navnene. Men de har også hemmeligheder og gang i noget, som kræver opfindsomhed, forklædning og høje stiger. Der er fri entré til fortællingerne, og her er plads til alle der dumper forbi.

Ta' på loppemarked

Hvem? Hele Familien
Hvor og Hvornår? Elmegade / 15. juni 

Elmegade LoppeMarked på Nørrebro afholdes traditionen tro med en masse loppestande og  underholdning for hele familien. Her er der fokus på bæredygtighed og udover en masse loppestande vil der være workshops for børn med ansigtsmaling, børnefotografering, børne-byttemarked og meget mere.


Sommer= Tivoli-tur

Hvem? Hele familien
Hvor og Hvornår? Tivoli/ Hele sommeren

Skyd sommeren i gang med en vaskeægte Tivoli-tur - som med garanti vil få ungerne til at hvine og forældrene til at overgive sig til parkens magiske sommer-stemning, som charmerer både store og små. 

Aktiviteter i uge 25


Sjov på Amager Strand

Hvem? Hele familien
Hvor og Hvornår? Amager Strand / 22. juni

Børnekulturhus Ama'r rykker til Amager Strand i juni og holder workshops og sjov for ungerne fire lørdage i juni. Glæd jer til at lave kunstværker med ting fra stranden, bliv strandarkitekt, tag med på krible-krable-jagt eller prøv en akvarel-workshop. Det er gratis.

Marionetteatret i Kongens Have

Hvem? Fra 2 år
Hvor og Hvornår? kongens Have / Fra Tirsdag-Søndag (Frem til 1.-23. juni )

Hele sommerperioden kan I opleve gratis, finurligt dukketeater i Kongens Have under åben himmel. I år spiller "Fra tidernes morgen" - som er jordens evolutionshistorie fortalt med dukker. Historien begynder i tiden efter Big Bang, og vi ser encellede væsener udvikle sig og blive til gopler og besynderlige havvæsener, der går på land.

Computerspils-udstilling

Har du en gamer i huset - så skal I sætte kurs mod Helsingør, hvor Danmarks Tekniske Museum netop har åbnet dørene for deres nye udstilling med computerspillets historie i fokus. I udstillingen kan man prøve 25 computerspil på originale maskiner. Spillene er udvalgt af spilguruen Jakob Stegelmann

Fotos: 1) Dennis westerberg 2) Romeika Cortez  3) Alberte Cornelius 4) Caroline Meldgaard 5) Marionetteatret 6) Pexels

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.