Kun 39 minutter med toget fra Kbh venter smukke Malmø, der emmer af eventyrlig julestemning. Vi guider til de allerfineste julemarkeder lige her - så hop på toget med ungerne og sæt kurs mod svensk julemagi!

★  Sankt Gertruds julemarked i den gamle bydel 

Hvornår? 7. – 8. december 2019 Kl. 10.00-16.00 

Gå ikke glip af det stemningsfulde julemarked i Malmøs middelalderlige, charmerende bydel. Her kan I glæde jer til boder mellem bindingsværkhusene med duftende juledelikatesser, kandiserede æbler, friskbagte pandekager og meget mere. Læs mere her.

Tip! Smut til Malmø på 39 minutter

Hop på toget mod Malmø fra København H og stå klar 39 minutter senere i den charmerende by, der lokker med funklende lys og den fineste julestemning. Malmø station ligger centralt i byen og med gåafstand til de mange fine julemarkeder. Husk, at du kan tage to børn under 7 år gratis med over Øresund.

★ Julemarked på Gustav Adolfs Torg 

Hvornår? D. 26. november - 23. december 2019 Kl. 11.00-19.00

Det er et must at smutte forbi Gustav Adolfs Torg, som er centrum for et stort, magisk julemarked. Ungerne kan gå på opdagelse i et imponerende vinterlandskab, prøve den gamle karrusel og hilse på nissen, imens træboderne lokker med julelækkerier, lokalt håndværk, skøjteløb og varme drikke. 

★  Julemarked på Far i Hatten

Hvornår? 15. december Kl. 11:00-16:00

På det afslappede julemarked i Folkets Park kan I i de mange markedsboder juleshoppe alt fra lækre øko-delikatesser, vinylplader og retrodesign til tøj, velduftende pizzaer og duftende julegodter. Skøjtebanen vil være åben og kl. 16:00 kan I glæde jer til et smukt Luciaoptog. Se mere her.

Tip! Togtur = nærvær 

Ta' toget til Malmø og mærk roen sænke sig, når først I er sunket ned i sæderne og landet suser forbi. En god stund, hvor nærvær og familien er i fokus. Husk, at du kan tage to børn under 7 år gratis med over Øresund.

★ Bondens Egen Julemarknad på Drottningtorget

Hvornår? 14. december Kl. 9:00-14:00

Har I en foodie i familien, så skal I helt sikkert forbi det populære Bondens Egen Julemarknad, som lokker med fantastisk julemad og de skønneste delikatesser - altsammen lokalt dyrket og produceret. Kom og få inspiration til julemiddagen. Se mere her.

★ Julemarked på Mitt Möllan

Hvornår? D. 7. - 8. december 2019 Kl. 11.00-17.00

På Mitt Möllan julemarked i Malmø kan I finde fint og lokalt produceret design, kunst og håndværk, og når julegaverne er købt, så husk at smutte forbi madhallen og tank maverne op eller lyt til lækker, elektronisk livemusik. Se mere her.


Ta' toget til Malmø 

 Togturen tager kun 39 minutter fra København H. og Malmø statino ligger centralt i byen - tæt på det hele.

 Det er nemt og bekvemt at stå på toget og turen giver masser af nærvær sammen med ungerne.

 Husk, du kan tage to børn under 7 år gratis med i toget over Øresund.

Planlæg jeres rejse lige her.

1) Skt. Gertruds julemarked - Torbjörn Lagerwall, Visit Sweden 2) Adolfs Torg, Frederik Johansson 3) Dronningtorget - Miriam Preis 4) Nicolai Perjesi