Caro fra Børn i byen har testet måltidskasser fra nemlig.com - en smart løsning, hvor man får leveret alt, hvad man behøver til sin foretrukne opskrift.

ANNONCE

Mere tid i dagligdagen med nemlig.com

Jeg har været alenemor, siden mine børn var 3 og 5 år gamle, så jeg har i den grad lært, hvordan jeg kan springe over, hvor gærdet er lavest i hverdagen og gøre dagligdagen så nem som muligt, for at få mest mulig overskud til mine børn. Jeg har været kunde hos nemlig.com i lang tid og nydt nemheden ved at klare indkøbene fra sofaen, så da de for nylig spurgte om jeg ville teste deres måltidskasser, var jeg selvfølgelig med på den!

Bland dine egne måltidskasser

Hos nemlig.com kan man nemlig foruden online indkøb også shoppe blandt deres lækre måltidkasser. De har mange forskellige at vælge imellem, såsom "vegetar", "familie", "hurtig mad" osv.
Jeg har tidligere holdt mig fra at bruge måltidskasser, fordi jeg synes, det er træls at binde sig til alle retterne.

Efter at have testet kasserne, må jeg bare sige, at nemlig.com's måltidskasse-system møder mig på alle mine tanker! 

Man kan frit vælge måltider på kryds og tværs af kasserne. Nogle dage har jeg valgt to måltider fra Familiekassen, en ret fra Verdenskassen og en fra Vegetarkassen - og på den måde fået det præcis, som jeg har lyst til. Mine børn spiser ikke hjemme alle dage, fordi de går til fritidsaktiviteter. Så disse dage har jeg blot valgt færre antal personer til måltidet online, og så tilpasser den automatisk mængden af varer, der lægges i kurven - smart!

Effektivt og varieret

Med måltidskasserne blev indkøbene nu også endnu mere effektive. Hvor jeg førhen plejede at lave madplan for hele ugen hver søndag aften med opskrifter og derefter indkøb online, har jeg de sidste uger blot valgt blandt de varierede opskrifter fra nemlig.com's måltidskasser. Med ét klik er alt jeg skal bruge til opskriften i kurven. F…. hvor er det bare godt! Varme anbefalinger og thumbs up til både aleneforældre og alle jer, der bare gerne vil have mere tid til jer selv og hinanden i weekenden

Alt i alt må jeg sige, at min skepsis er blevet lagt ned, og jeg har været positivt overrasket over nemlig.com's smarte kasser.

Med koden MERETID19 får man lige nu gratis fragt, så jeg kan bare sige - prøv det!

Læs mere på nemlig.com