Ta' ungerne med i teatret, og få én på opleveren i den mørke vinterkulde. Vi guider jer til byens børnevenlige forestillinger.


Kasse-Madsen

Aldersgruppe: Fra 6 år
Spillested: Teater Refleksion
Spilleperiode: 27.-31. januar 2019
Pris: 60-125 kr.
Kasse-Madsen er en positiv og humoristisk fortælling om, hvordan vi oplever og tager imod forandringer i vores liv. I stykket, der er et ordløst dukketeater, møder vi Madsen, hvis hverdag bliver forstyrret, da en underlig kasse pludselig dukker op.


Arternes Oprindelse

Aldersgruppe: Fra 7 år
Spillested: Filurens Sal i Musikhuset Aarhus
Spilleperiode: 7.-22. februar 2019
Pris: 70 kr.
”Arternes Oprindelse” er en magisk og morsom maskeforestilling inspireret af den sande historie om Mary Anning, der i 1811 udgravede det første icthyosaurus skelet. Hendes utrolige fossilfund af gigantiske vandkrybdyr og flyvende reptiler blev de første beviser på evolutionen.

I nattes lys
I Nattens Lys

Aldersgruppe: 3-6 år
Spillested: Teater Refleksion
Spilleperiode: 23.-26. februar 2019
Pris: 60-125 kr.
"I nattens lys" er co-produceret med Red Bridge Art, og handler om Hr. Nat. I forestillingen åbnes op for en helt ny og sanselig drømmeverden fyldt med finurlige hændelser og lun magi, der sætter gang i fantasien. En mild og funklende sanseoplevelse for de 3-6 årige og deres familier.


FLYV

Aldersgruppe: Fra 5 år
Spillested: Teater Refleksion
Spilleperiode: 9.-12. marts 2019
Pris: 60-125 kr.
”Flyv” er et poetisk dukketeaterdrama om en anderledes fortalt historie med skæve figurer, store følelser og magiske billeder, der tager fat i temaer som mobning, men som også handler om at turde. Turde livet, friheden og kærligheden.

Dragen i bjerget

Aldersgruppe: 2-7 år
Spillested: Dokk1
Spilleperiode: 16. marts kl. 10.30-11.25
Pris: Gratis
Oplev Børneteateret Ratatas opføre dukke-eventyret ”Dragen i bjerget” på Dokk1. Stykket handler om prinsesse Mira, der en morgen vågner og mangler sin guldkrone. Kongen mener, at det er dragen i bjerget, der har taget den. Publikum er aktive og rent fysisk i dialog med figurerne, og der er masser af levende musik og sange, man kan synge med på.


Den eneste anden

Aldersgruppe: Fra 8 år
Spillested: Teater Refleksion
Spilleperiode: 23.-28. marts 2019
Pris: 60-125 kr.
”Den eneste anden” er en absurd, melodramatisk kærlighedsthriller, der tager publikum med på en rutsjebanetur i hele følelsesregistret. Liv opstår, to væsner mødes, kærlighed gnistrer, begæret tager over, og døden venter lige om hjørnet.


Spil død vol. 7-12 år

Aldersgruppe: 7-12 år
Spillested: Bora Bora
Spilleperiode: 28.-30. marts 2019
Pris: 60 kr. 
"Spil død" er en stærk visuel og fysisk forestilling om unge og angst. En scenekunstnerisk hybrid, der taler direkte til unges sanser, følelser og tanker. Kom og spil med, når Hvid Støj opsætter forestillinge på Bora Bora!

Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon

Aldersgruppe: Fra 8 år
Spillested: Teatret Gruppe 38
Spilleperiode: 8-14. marts 2019
Pris: 70-135 kr.
Oplev forestillingen om pigen Philipa, der for det meste passer sig selv og taler ganske lavt, for ikke at forstyrre nogen. Men hun drømmer, I al hemmelighed, naturligvis. Hun drømmer, og hun længes efter noget - hun ved bare ikke, hvad det er.

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos:
1) Kasse-Madsen / refleksion.dk

2) Arternes oprindelse / Teaterhuset Filuren / filuren.dk

3) I nattens lys /refleksion.dk
4) Flyv - Teater Patrasket / Søren Meisner
5) Den eneste anden / refleksion.dk
6) Spil død / Hvid Støj