Giv ungerne en magisk oplevelse - ta' i teatret! Vi guider jer til sæsonens fineste forestillinger i Aarhus.


Jeg kan huske alting

Oplev en forestilling, der tager udgangspunkt i hverdagsoplevelser og alle de indtryk, vi får samlet efter en hel dag. Øjnene har set mange ting, og ørerne har hørt mange lyde – og efter en lang dag kan man ligge i sin seng, kigge ud ad vinduet og tænke på dagen, der er gået.

Alder: Fra 2-5 år
Hvor? Teatret Gruppe 38
Hvornår? 19.–20. oktober
Pris: 70-135 kr.


Baby Macbeth

Ta' din tumling med til denne fine forestilling på engelsk, hvor den belgiske skuespiller Agnés Limbos får de helt små inddraget i Shakespeares store universer med sin fantastiske gestik og mimik. Forestillingen er frit inspireret af Shakespeares Romeo & Julie, Macbeth, En skærsommernatsdrøm og Kong Lear.

Alder: Fra 12 mdr.
Hvor? Teatret Gruppe 38
Hvornår? 26. oktober
Pris: 70-135 kr.


Oplev en ordløs forestilling fra Frankrig, som har turneret i det meste af Europa.
Tilsyneladende helt harmløse objekter, som er ganske uundværlige, tager magten fra vores skuespiller, så det simple bliver umådeligt vanskeligt. En forestilling om altings mening, hverdagens besættelser og små tvangstanker.

Alder: Fra 7 år
Hvor? Teatret Gruppe 38
Hvornår? 26. oktober
Pris: 70-135 kr.


Hip Hip Hip 

Forestillingen er en samling små poetiske fortællinger, som spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine. Du vælger selv den historie du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

Alder: Fra 5 år 
Hvor? Teatret Gruppe 38
Hvornår? 27. oktober
Pris: 70-135 kr.


Nymio

"Nymio" er en ordløs historie fra Spanien fortalt udelukkende med hænder og dukker. Fem små poetiske historier om at kunne flyve, drømme og danse. En lille serie af poetiske øjeblikke. Nymio modtog publikumsprisen 2017 i Oerias, Portugal.

Alder: Fra 3 år
Hvor? Teatret Gruppe 38
Hvornår? 27. oktober
Pris: 70-135 kr.


Den Lille Prins 

Oplev familieforestillingen "Den Lille Prins" med levende sang og musik efter eventyret af forfatteren Antoine de Saint-Exupéry. Forestillingen opsættes af Teater Next i Musikhusets lille sal.

Alder: Fra 6 år 
Hvor? Musikhuset Aarhus
Hvornår? 18.-20. oktober 2019
Pris: 120-200 kr. 


Chicks

CHICKS er en finurlig klovneforestilling om venskab, frihed og om at lægge et guldæg. Forestillingen er ordløs, men fuld af gestik og fantastisk morsomme øjeblikke.

Alder: Fra 4 år 
Hvor? Teaterhuset Filuren
Hvornår? 18.-20. oktober 2019
Pris: Barn: 70 kr. / Voksne i følge med barn 90 kr. //Normalpris 135 kr. / Ung u. 25 /stud: 70 kr.


Min bror er en blåhval

Alder: Fra 13 år
Hvor? Teaterhuset Filuren
Hvornår? Udvalgte datoer fra 21. november
Pris:  Barn: 70 kr. / Voksne ifølge med barn 90 kr. / Normalpris 135 kr. / Ung u. 25/stud: 70 kr.
Ta' dine teenagere med til en forestilling om identitet, eksistentialisme, klima og kærlighed. Her stilles der skarpt på de unges klimakamp og det stærke bånd, der opstår, når en hel generation råber stop og forsøger at få de voksne til at tage ansvar for den klimakamp de skulle have startet for længe siden.


Søndag

Alder: Fra 4 år
Hvor? Teaterhuset Filuren
Hvornår? 1. december
Pris:  Barn: 70 kr. / Voksne ifølge med barn 90 kr. / Normalpris 135 kr. / Ung u. 25/stud: 70 kr.
Oplev forestillingen Søndag - en dramatisering af Fupz’ underfundige og filosofiske hverdagshistorie. Den er gjort levende ved brug af små og store dukker, lysprojektioner og fortælling i et billedrigt formsprog.

skrivebordet
Skrivebordet

Skrivebordet er en forestilling om en lille pige og hendes morfar skabt af Teater Håndholdt. Den lille pige synes, at morfars skrivebord er spændende og fuld af overraskelser. Her kan alt nemlig blive levende for øjnene af én, og det gør det. Forestillingen fortælles med stempler, klipsemaskiner og sakse.

Alder: Fra 3-6 år
Hvor? Teater Reflekstion
Hvornår? 18.-20. oktober 2019
Pris: 60-125 kr.

Artiklen opdateres løbende...

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1) André Andersen 2) Alice Piemme 3) Alexis Doré 4) Denis Gysen 5) Titiriguada Nymio 6) Den Lille Prins 7) Foto af Hr. Teater 8) Min bror er en blåhval 9) Søndag 10) Skrivebordet af Søren Meisner