Find skøjterne frem fra gemmeren og tag børnene med en tur på isen - uanset om I er skøjtemestrer eller Bambi på glatis venter der jer en skøn familieoplevelse!

skøjtebane aarhusKunstige skøjtebaner

Skøjtebanen foran Musikhuset
Se åbningstider her.
Tag børnene og skøjter under armen og begiv jer en tur ud på isen på skøjtebanen foran Musikhuset i midtbyen. Skøjtebanen er gratis at benytte og så er det muligt både at leje og få slebet skøjter ved banen.

Aarhus Skøjtehal
Se åbningstider her.
Hvis blæsten og vinterfrosten er for meget for familiens mindste, kan I også komme på indendørs is i Aarhus Skøjtehal. Her kan I også leje en pingvin, som børnene kan støtte sig op ad, hvis der skal mere end et sæt forældrehænder til at blive trygge ved isen.
OBS: Vær opmærksom på at alle personer fra 15 år skal fremvise coronapas, når de besøger Aarhus Skøjtehal

Skøjtebanen i Friheden
Se åbningstider her.
Som noget nyt kan I også tage en svingsom på isen i Tivoli Friheden, da de i år har sat en skøjtebane op under det fortryllende juletræ ved siden af radiobilerne i den stemningsfyldte og juleklædte park. Efterfølgende kan I forsyne jer med varme lækkerier blandt julemarkedet mange boder.

TIP! Som medlem af Børn i byen Klubben sparer I 25% på entréen til Jul i Friheden.

skøjter aarhusSkøjteløb på søer 

OBS: Det er endnu ikke koldt nok til at skøjte på søerne!
Det er et krav, at istykkelsen på mindre søer er mindst 13 cm, mens de større søer skal have en istykkelse på 20 cm. Hold øje med de skilte, kommunen sætter op, inden I hopper en tur på isen.

Stadionsøerne
Søerne i skoven ved siden af Tivoli Friheden er et af aarhusianernes foretrukne udflugtssteder når det kommer til skøjteløb på søer - og med god grund: Søerne har en overskuelig størrelse der gør, at store så vel som små kan være med på isen, når den er sikker at færdes på. 

 

Fotos: 1) Tivoli Friheden 2) Børn i byen