I Pinsen slog Sommerland Sjælland dørene op til sæson 2018, der er fyldt med overraskelser og sjove påfund i parken - men bare rolig, familien kan stadig prøve alle de velkendte forlystelser, opleve fede events og slappe af på parkens grønne områder.

ANNONCE

IsvaffelSmå overraskelser

Sæsonen er døbt ’De små overraskelsers store sæson’, fordi man i år kan opleve en masse sjove påfund og pudseløjerligheder, når man går på opdagelse i Sommerland Sjælland. Gæsterne kan blandt andet møde en spyttende cowboy, boldregn i boldrummet, skyde deres egen topping til softicen og meget andet - men det skal jo være en overraskelse! Så ta' ungerne under armen, gå på opdagelse og bliv overrasket.

Velkendte forlystelser og fede events

Sommerland Sjællands velkendte aktiviteter og forlystelser er selvfølgelig også klar til endnu en sæson. F.eks. kan familien prøve kræfter med Junglestien, tage en tur i Amazonas eller vandlandet Den Blå Lagune. De yngste gæster kan også slå sig løs i Mini-legeland, der ud over de velkendte forlystelser i miniformat, byder på en lille ny karrusel med navnet ’Fanten’.

Kombinationen af sjove aktiviteter og store grønne områder giver familien mulighed for både grineflip og hyggestunder. Der er god plads til at ungerne kan boltre sig, og når der skal holdes pause fra forlystelserne, er det muligt at trække sig tilbage og slappe af på de grønne arealer.

Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland

Sæson 2018 byder selvfølgelig også på en række events, hvor både børn og voksne kan få store oplevelser og ekstra viden med hjem. F.eks. holder parken cirkusskole, western-weekend, får besøg af rovfugle og andre krybdyr mm. Tjek aktivitetskalenderen, inden I planlægger jeres næste besøg.

Mobilsjov

mobilsjov

Lav kanonnedslag i kanosøen med Sorte Berta, fodr kaniner på kaninøen, sæt røg på det store damptog i Silver City og meget mere. Når I besøger Sommerland Sjælland kan I sætte gang i parken med parkens app og via sms! Ungerne vil elske at præge deres egen oplevelse, og tilsætte lidt ekstra krydderi på de klassiske sommerlandsaktiviteter.


Sommerland Sjælland har desuden indgået et samarbejde med Invio Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi, så forskere og opfindere med gode ideer henover sommeren kan fremvise og teste deres ideer og produkter i parken. Så kig forbi Living Lab og få spændende oplevelser med hjem.

Rutsjebane

Sæson 2018 holder åbent til og med søndag den 16. september.
Se meget mere om Sommerland Sjælland og køb billet på sommerlandsj.dk.