I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 9-13-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Pissemyre
Det er ikke nemt at være mindste dreng på klassebilledet, og slet ikke når ens bedste ven hedder Sejr og for længst har fået hår på den og modtager kærestebreve, mens pigerne er ved at få bryster og opfører sig, som om Melvin overhovedet ikke eksisterer. Melvin har opgivet at forstå, hvad det foregår, lige indtil den dag, Maja starter i klassen. Maja har de flotteste tænder og kan gøre Melvin rød i hovedet, men hvorfor skulle hun være interesseret i ham? Især når Sejr også vil være kæreste med hende. Pissemyre er en historie om venskab, forelskelse, kærestebreve og guitarer. En historie om at være en lille pissemyre, der langsomt bliver stærkere og lærer at løfte.
Forfatter: Lars Daneskov
Pris: 165,95 - køb den her

Mit navn er Justice
Spænding, mystik og humor i et klassisk kostskolemiljø for piger i 1930'ernes England. Miljøet er vidunderligt beskrevet med en god portion humor midt i alt det alvorlige, og netop dette er med til at give romanen den glød af hygge, som trods den dystre fortælling om mord, gør den velegnet til hyggelig familielæsning.
Forfatter: Elly Griffiths
Pris: 199,95 - køb den her

Riverdale - dagen før dagen
Kalder alle Riverdale-fans! De oficielle Riverdale-bøger er baseret på den populære tv-serie kendt fra Netflix - og er et MUST READ, hvis du også er fan af serien. Første bog handler om hele gruppen og om dramatiske begivenheder, der giver anledning til dramaet i tv-seriens første sæson. Fans kan glæde sig til at læse om, hvordan Jughead og Archie blev uvenner, om Veronicas jetset-liv i New York - og selvfølgelig om, hvor længe Betty rent faktisk har været forelsket i Archie.
Forfatter: Micol Ostow
Pris: 199,95 - køb den her

Star Stable - Sjælerytterne: Jorvik kalder
Star Stable-bøgerne er klassisk fantasy fuld af eventyr, heste og magi i ægte bogslugerstil! Bøgerne bygger på verdens hurtigst voksende online hestecomputerspil Star Stable. Og er man glad for hestebøger, fantasy eller spiller Star Stable, vil bøgerne være et hit! Øen Jorvik er et paradisisk smukt sted, især for hesteelskere. Men under den glitrende havoverflade gemmer der sig onde kræfter. En oldgammel konflikt blusser op, og snart er Lisa og hendes venner i stalden blevet en del af den. Rejs med, når Star Stable-spillets verden folder sig ud som bog!
Forfatter: Helene Dahlgren
Pris: 149,95 - køb den her

 

LÆS OGSÅ: 

Sommerens papbøger for de 0-3-årige

Sommerens billedbøger for de 2-6-årige

Sommerens højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Sommerens højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius