I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 0-3-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Gurli Gris' super-larmende lydbog (med 18 fantastiske lyde)
Til alle fans af Gurli Gris! Læs den sjove Gurli Gris-historie, og find ud af, hvad der sker, når Gurlis og Gustavs stille og rolige dag pludselig bliver meget larmende! Tryk på de 18 super-larmende og sjove lyde, og grin, grynt og snork dig gennem handlingen - det er god underholdning for alle små grisebasser!
Pris: 169,95 - køb den her

Bobo Bjørn og Ella Elefant
To fine og underholdende pegebøger til de mindste læsere, om livet i byen og på bondegården. Det er indbydende bøger, der vil appellere til de små fingre og øjne med masser af illustrationer i nuttede klare farver.
Forfatter: Melissa Crowton
Pris: 99,95 - køb dem her og her

Pippi Langstrømpe. Figurbog.
I anledning af Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag kommer denne Pippi-figur-papbog med illustrationer fra Pippis verden, som de allermindste vil elske. Her vil de blive præsenteret for Pippis venner.
Forfatter: Astrid Lindgren
Pris: 129,95 - køb den her

Den lille prins
En pegebog med smukke illustrationer fra Den lille prins' elskede og klassiske univers. Baby Pixi® er bøger til de allermindste børn og Pixi®-bogens lillebror. Det velkendte kvadratiske format er blevet lidt større, og bøgerne har fået tykke sider af pap og et blødt omslag. Baby Pixi® er pegebøger til en god pris - med enten farverige illustrationer eller flotte fotos. 
Forfatter: Antoine de Saint-Exupéry
Pris: 39,95 - køb den her

LÆS OGSÅ: 

Sommerens billedbøger for de 2-6-årige

Sommerens højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Sommerens højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

Sommerens selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius