I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 5-7-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Lasse-Leif - Ferie som i firserne
Højtlæsning til sommerferien for hele familien - humor i børne- og voksenhøjde med grinegaranti. Det er snart sommerferie, og Lasse-Leifs forældre skal beslutte, hvor familien skal hen. Og det bliver ikke helt, som Lasse-Leif havde håbet - de skal nemlig holde ferie som i firserne! Tag med på ferie i det danske sommerland med denne sjove højtlæsningsbog i 12 kapitler med masser af illustrationer.
Forfatter: Mette Finderup
Pris: 169,95 - køb den her

Vitello begynder i skole
Vitello skal starte i skole! Han skal gå i klasse med Kamma! Han skal have matematik og idræt! Og lære bogstaverne, dem alle sammen! Og så er der alt det med at sidde stille! Og lus! Og madpakker! Og store bøller i skolegården! Vitello glæder sig for vildt ...
Forfatter: Kim Fupz Aakeson
Pris: 199,95 - køb den her

Hunden, der ikke måtte lave puha
Thorstein Thomsen har skrevet et hav af bøger og denne bog er rigtig hyggelig for både forældre og børn. Drengen i bogen hedder Thorstein og han har en skaldet morfar, der er god til at fortælle morfar-historier; én om 50 ostemadder, én om en cigartudse, én om en pige, der var så uheldig, at hun reddede sine bedste venner og én om en hundekat.
Forfatter: Thorstein Thomsen
Pris: 149,95 - køb den her

Minimund
En rørende komisk historie om at stå ved den, man er. Da drengen Sylvester er ked af sin spinkle stemme og lille mund, skriver han et brev i håb om, at nogen kan hjælpe ham. Og det sker. Nogen dukker op. Nogen Kristiansen, som er en mand med et stemmekatalog under armen. Nu får Sylvester lov til at prøve de sejeste stemmer for at finde en, der passer.
Forfattere: Frida Brygmann og Thomas Korsgard, illustreret af Lasse B. Weinreich
Pris: 129,95 - køb den her

LÆS OGSÅ: 

Sommerens papbøger for de 0-3-årige

Sommerens billedbøger for de 2-6-årige

Sommerens højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

Sommerens selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius