I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 6-10-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Naja Münster - Ferie, fjender og flødeskum
Sjove historier om Naja Münster og hendes tossede YouTube-familie. Naja rejser sydpå med hele familien og sin bedste veninde. Solen banker ned, de skal hygge og optage en video, så de kan vinde en BFF-konkurrence. What's not to like? Det kan ikke blive bedre ... hvis det ikke lige var for en virkelig irriterende dreng, som ødelagde deres flyvetur, og også bor på hotellet. Og da de endelig skal optage, ryger kameraet i poolen - også på grund af den irriterende dreng og resten af hans familie. 
Forfatter: Line Kyed Knudsen
Pris: 149,95 - køb den her

Rodrigo Røverkonge og hans væbner Valde
Vi befinder os i den mørke middelalder, hvor drengen Valde stikker af fra sine forældre. De driver et dukketeater, men Valde vil hellere ud på eventyr. På sin vej kommer han til en røverborg, hvor røverkongen Rodrigo holder til, og han er slet ikke så slem, som rygterne siger. Men for at blive Rodrigos væbner, må Valde først gøre sig fortjent til det. En hyggelig og underholdende røverhistorie, fuld af sjove karakterer og forviklinger. 
Forfattere: Michael Ende og Wieland Freund
Pris: 179,95 - køb den her

Læs 20 minutter om dagen
Læsning udvikler blandt andet koncentrationsevnen og empatien. Læs 20 minutter om dagen er et selvlæsnings-samlebind med syv historier, som taler ind i de temaer, som behandles i skolen i 1. og 2. klasse, nemlig fabler. Hver historie kan læses på cirka 20 minutter, og bogen indeholder en forældreguide med vejledninger og tips omkring læsning.
Pris: 199,95 - køb den her

Kaptajn Sabeltand og Den Magiske Diamant
Højtlæsning til alle dem, som elsker pirater, store skatte og spændende eventyr. Kaptajn Sabeltand er kendt og elsket i Norge, og nu bliver han endelig introduceret i bogform og i biograferne i Danmark. Bogen er en oplagt højtlæsningsbog for hele familien - fyldt med fantastiske billeder og den spændende handling fra filmen. Gå planken ud: læs bogen og se filmen, og vær beredt på en sjov og farefuld rejse med selveste Kaptajn Sabeltand.
Forfatter: Terje Formoe
Pris: 149,95 - køb den her

LÆS OGSÅ: 

Sommerens papbøger for de 0-3-årige

Sommerens billedbøger for de 2-6-årige

Sommerens højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Sommerens selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius