I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 2-6-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Sallys far er langt ude i skoven
Den populære billedbogserie om Sallys far er på rekordtid blevet en nyklassiker inden for dansk børnelitteratur. I Sallys far er langt ude i skoven synes Sallys far, at Eddie og Sally bruger alt for meget tid på deres iPad. De burde komme ud i den friske luft i stedet! Frisk luft er nemlig vildt sundt. Så far får en helt genial idé: De skal på tur i skoven, og Sallys ven Svend skal med. Far er ret skrap til alt, hvad der har med naturen at gøre - hvis han altså selv skal sige det. Problemet er bare, at naturen ikke rigtigt vil, som far vil.
Forfatter: Thomas Brunstrøm, illustreret af Thorbjørn Christoffersen
Pris: 129,95 - køb den her

De små lærer - skriv og visk ud - vi lærer den første matematik (bog med ikke-permanent pen) og De små lærer - skriv og visk ud - vi skriver de første 100 ord (bog med ikke-permanent pen)
Til børnehavebørn og dem, der snart skal starte i skole - øv dig i at skrive og regne, igen og igen. Aktivitetsbøgerne indeholder tal, regnestykker, bogstaver og ord. Opgaverne er med til at træne barnets basale finmotorik, regne- og skrivefærdigheder.
Pris: 79,95 - køb dem her og her

Fims finder en kæp og Fims og den mystiske røg
Mød Fims og hans finurlige venner i disse eventyrlige fortællinger. Historierne er enkle og underholdende og universet i skoven er rart og trygt for mindre børn. Bøgerne er perfekte til højtlæsning, da der er masser at se og snakke om, så man kan få en hyggelig stund sammen.
Forfatter: Thomas Hjorthaab
Pris: 149,95 - køb dem her og her

Magda vil hellere lege
Magdas mor siger, at Magde ikke selv kan finde ud af at klippe sit hår. Og far siger, at hun ikke kan klatre i prinsessekjole. Men Magda kan begge dele. Hun kan også lave fin mad af cornflakes og remoulade, hoppe i mors og Anders' seng og læse godnathistorie helt uden at kigge på bogstaverne. Magda vil hellere lege er en ny, humoristisk højtlæsningsbog af forfatteren til Villads fra Valby. Bogen er en selvstændig fortsættelse til Magda vil selv bestemme.
Forfatter: Anne Sofie Hammer
Pris: 165,95 - køb den her

LÆS OGSÅ: 

Sommerens papbøger for de 0-3-årige

Sommerens højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Sommerens højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

Sommerens selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius