Sommerferien behøver ikke udelukkende at stå på hæsblæsende oplevelser og aktiviteter i højt tempo. Det er også en oplagt mulighed for at komme ned i gear - for både børn og voksne. Find ro i skyggen eller på de indendørs regnvejrsdage med hyggelige krea-projekter fra HP Printables.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED HP

Gennem foråret og sommeren har vi prøvet kræfter med en række sjove projekter, som vi har printet direkte fra HPs hjemmeside. Farvelægningsarkene og opgaverne fra HP Printables er gratis, og blæk til printeren, kan I få tilsendt inden i løber tør med et abonnement til HP Instant Ink - så smart og virkelig nemt!

Timevis af ro med mandala

Farvelægning er ikke kun for små børn. De store børn med mere tålmodighed og fingerfærdighed - og voksne for den sags skyld - kan finde ro i løbet af ferien med de meditative mandala-motiver. Dem er der også mange af på HPs hjemmeside, og det kan virkelig anbefales til dig, der gerne vil helt ned i gear med en afstressende hobby. Perfekt til stille stunder under parasollen i løbet af dagen, eller om aftenen, når de små er lagt i seng. Ahh!

Farvelægning for de mindste

De fleste børn elsker at give den gas med tusser, farveblyanter og maling fra en ret tidlig alder. Så hvis du er træt af at skulle tegne det ene motiv efter det andet - som junior kan farvelægge, er HP Printables din redning. Der er et kæmpe udvalg af farvelægningsark med flotte motiver - print for eksempel dyr eller dinosaurer til de små, og nyd at de sidder stille ved bordet i mere end et par sekunder af gangen. 

Kort til særlige lejligheder

Den 5. juni var det Fars Dag - og i den anledning printede vi kort fra HP Printables samling. Det er selvfølgelig ikke så oplagt at lave Fars Dag-kort nu, men der er også mange andre fine kort derinde, som I kan printe til den næste fødselsdag, studenterfest eller hvad jeres sommer ellers byder på at særlige lejligheder. Det er i hvert fald hyggeligt at kunne lægge et hjemmelavet kort ved gaven - som endda bliver pænt, fordi tekst og tegninger blot farvelægges efter at være blevet printet ud fra hjemmesiden.

Opgaver i bæredygtighedens tegn

Det er altid skønt at nyde naturen sammen med børnene - og særligt her om sommeren er der mange smukke ting at gå på jagt efter. I kategorien 'bæredygtighed' finder I forskellige opgaver, der inddrager naturen, når I skal være kreative. Vi kastede os ud i at lave vores egen mandala. Så en eftermiddag på vej hjem fra vuggestuen, hold vi øje med små sten, grene, blade og blomster, vi kunne snuppe med hjem til vores lille projekt. Det var rigtig sjovt - selv for en 2-årig - og resultatet blev faktisk rigtig fint!

 

Find alle farvelægningsark og opgaver fra HP Printables lige her, og tegn et abonnement til HP Instant Ink lige her, så du aldrig løber tør for blæk.

 

 

Fotos: 1-2) Alberte Cornelius 3-4) Stephanie Mielnicki 5) HP