Skånes Dyrepark er et eventyr for hele familien! Her kan I bl.a. hilse på Frode Får, køre traktor, fodre bjørne, spotte ulve fra trætopsbanerne og overnatte i parkens magiske teltby, Camp Oak.

Frode Får-landFrode Får

I hjertet af Skåne, omgivet af skøn natur, ligger Skånes Dyrepark. Parken er ikke kun hjem for ulve, bjørne og andre nordiske dyr: her bor Frode Får, lammet Timmy og resten af karaktererne fra Frode Får-universet også. I det 20.000 kvadratmeter store Frode Får-land kan børnene selvfølgelig hilse på karaktererne, og så kan hele familien tage en tur rundt i de idylliske omgivelser i store røde traktorer. I kan endda også tage jeres helt eget traktorkørekort. Læs mere om Frode Får-landet.

Camp OakOvernat i den magiske teltby

Vidste I, at der findes en magisk teltby midt i dyreparken? Teltbyen Camp Oak ligger skjult blandt træer i parkens dybe skove, med ulve og bjørne som nærmeste naboer. Her kan du og din familie overnatte og prøve kræfter med det ægte vildmarksliv efter en hel dag i parken.

Her skal I selv tænde bål og tilberede jeres aftensmad over åben ild. Ved skumringstid kan I komme med på en tur i parken og møde dyrene. Efter turen kan I hygge jer omkring lejrbålet i mørket, inden I kryber til køjs i teltet for at falde i søvn til lyden af ulvehyl.
 
Morgenen efter kan I komme med dyrepasserne ud og fodre bjørnene, inden I selv skal tilberede jeres egen morgenmad. Skåne Djurpark lover, at det bliver en oplevelse for livet!
 
LÆS OGSÅ: Overnat i vildmarken med bjørne og ulve som nærmeste naboer

Expedition UPPExpedition UPP

Spot vilde dyr fra de gyngende hængebroer - de gemmer sig blandt træernes grønne blade! Expedition UPP er en 350 meter lang eventyrsbane, placeret 9 meter over jorden. Her kan I opleve kronhjorte og ulve fra første parket - snup en kikkert med fra Baselejren ved indgangen, så kan I rigtig studere dyrene. 

Masser af aktiviteter

Hver dag er der masser af aktiviteter i parken. Hold øje med dagsprogrammet, så I ikke går glip af noget, men får mest muligt ud af jeres besøg. Deltag f.eks. i dyrepassernes fodringsekspeditioner og kom fascinerende tæt på parkens dyr. Tøv ikke med at spørge dyrepasserne om dyrene, for de ved ALT: hvad dyret hedder, spiser, vejer osv. De har masser af spændende historier om alt fra geder til bjørne i ærmet.
 
bjørn

Køb billetter til Skånes Dyrepark her.