Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets museum" til Børn i byen Prisen 2022.

Et museum, der tiltaler og tilgodeser børnefamilier - enten i form af børnevenlige udstillinger, aktiviteter eller anden form for inddragelse af de mindste gæster.

Afstemningen er lukket

Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 EXPERIMENTARIUM
Med massevis af udstillinger fordelt på tre etager og en kæmpe tagterrasse, er Experimentarium et sandt slaraffenland for børn og voksne i alle aldre. Hele familien kan lege sig til ny læring, og nysgerrigheden pirres selv hos de alleryngste i Experimentariums Miniverset.FRILANDSMUSEET
Tag på en rejse tilbage i tiden, når Frilandsmuseet byder indenfor i en verden, der afspejler en tid, som de færrste efterhånden kan huske fra virkeligheden. Med bondegårde, husdyr og autentiske udklædninger, føles det som at træde 100 år tilbage i tiden, når I bevæger jer rundt på det fine museum. 


ARBEJDERMUSEET

På Børnenes Arbejdermuseum kan ungerne rejse tilbage i tiden og opleve arbejderbørns liv og vilkår op gennem 1900-tallet. Her kan de bl.a. arbejde som bybud i købmandsbutikken, sortere flasker på bryggeriet eller betjene skrivemaskinen på fagforeningskontoret.

SMK
SMK

Gå på opdagelse i interessante udstillinger, og lad børnene slippe fantasien løs i  Børnenes Værksted på Statens Museum for Kunst. Udover værkstedet og udstillingerne, er museet i sig selv et besøg værd med dets spektakulære arkitektur, der forener den historicistiske hovedbygning fra slutningen af 1800-tallet med den modernistiske tilbygning fra 1990'erne.

DAC
Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center huser foruden interessante udstillinger, en hyggelig café med fantastisk udsigt over havnen, en 40 meter lang rutsjebane "DAC Slide" og masser af faste familieaktiviteter. Hver weekend og i ferier tilbyder Dansk Arkitektur Center f.eks. åbne familieworkshops i Educatorium, hvor man kan bygge, tegne og hygge.

Fotos: 1) Experimentarium 2) Frilandsmuseet 3) Arbejdermuseet 4) SMK 5) DAC
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets museum" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieabonnement
Årets barselstilbud
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus