Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets influencer" til Børn i byen Prisen 2022.

En person, der formidler passioneret og personligt om livet med børn på sin blog og/eller sociale medier - og som har børnefamilier som sin primære målgruppe.

Afstemningen er lukket

Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 


KRISTINA WILDENHOFT (@KRIBLEKONGEN)
Kristina Wildenhoft og hendes familie inspirerer børnefamilier over hele landet til sjove og kreative lege for børn i alle aldre. Med profilen "Kriblekongen" deler hun nemlig flittigt ud af alt fra madvarer og affald til natur og kreasager, der med en smule tryl kan indbyde de små til flere timers lærerig leg.


SOFIE BØCHER LINDQUIST (@HELLO_SOFIE)
Under navnet "Hello Sofie" deler Sofie Bøcher Lindquist ærlige skriblerier og snapshots fra sit liv som mor til drengene Gustav og Louie og lillesøster Karla. Sofie deler desuden flittigt sjove reels om hverdagen som børnefamilie - et kæmpe hit blandt hendes mange følgere.


JULIE-ELSEBETH (@JULIEELSEBETH)
Julie Elsebeth er journalist og mor til pigerne Inge og Rigmor. På sin Instagram dokumenterer hun familielivet i Sorø, deler inspirerende tøjtips, skriver om grineren og halv-grineren ting, og rydder op efter kæresten Anders.

Sofie Schwartz
SOFIE SCHWARTZ (@SOFIESCHWARTZ)

Sofie Schwartz er mor til drengene Hugo og Hector, og på sin Instagram deler hun bl.a. sjove reels om relaterbare situationer fra parforholdet, familielivet og dagligdagen. Når man følger Sofie får man både glamour og selvironi - men mest af alt en følelse af, at Sofie bare er sig selv og har det nice med det!

Kristine Kava
KRISTINE KAVA (@KRISTINEKAVA_)
Kristine Kava er mor til drengene Huxi og Buster, og på sin Instagram inspirer hun bl.a. med gør-det-selv projekter, make-up og fine outfits. Derudover deler hun masser af dagligdagsindhold om familielivet i Aarhus med mand og børn - indhold som over 40.000 følger med i.
 

Fotos: 1) Kriblekongen 2) JessLycoops, Hello Sofie 3) Julie Elsebeth 4) Sofie Schwartz 5) Kristine Kava
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets influencer" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
Årets barselstilbud
Årets familieabonnement
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus