Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets ildsjæl" til Børn i byen Prisen 2022.

En virksomhed eller person, der gør en forskel for børnefamilier gennem velgørende og/eller frivilligt arbejde.

Afstemningen er lukket

Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 DANSKE HOSPITALSKLOVNE
Danske Hospitalsklovne besøger flere gange om ugen indlagte børn på landets børneafdelinger. De gør det lettere for indlagte og kronisk syge børn at skulle opholde sig i længere tid på hospitalet, hvor de på trods af sygdom, skaber et rum med smil og latter. ANNE BERTRAM

Anne Bertram blev ramt af kræft i 2019, og deler på sin Instramprofil ærligt ud af sit nye liv efter forløbet. I dag er hun mor til to og kæmper med senfølger som bl.a. angst, samtidig med at hun samler penge ind til krise- og kræftramte familier, Kræftens Bekæmpelse, Børnecancerfonden mm.

Smilfonden
SMILFONDEN

SMILfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SmilFonden arbejder for at give sygdomsramte børn og deres familier en vigtig pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter, f.eks. sociale aktiviteter på hospitalerne og sommercamps, netværksture og rådgivning.

Trøstemus
TRØSTEMUS

Trøstemus består af en gruppe mennesker, som frivilligt syer, strikker eller hækler små mus til forskellige børneafdelinger på landets hospitaler. Derudover leverer de også mus til anæstesiafdelinger, psykiatriske afdelinger, Epilepsihospitalet Filadelfia og flere andre specialafdelinger.

Legeheltene
LEGEHELTENE

Legeheltene besøger hospitaler i hele landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med indlagte børn. Formålet er at få dem op af sygesengene og ud af hospitalsstuerne, så de får en mere aktiv hverdag.

 

Fotos: 1) Danske Hospitalsklovne 2) Anne Bertram 3) Smilfonden 4) Trøstemus 5) Legeheltene
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets ildsjæl" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets influencer
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieabonnement
Årets barselstilbud
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus

Prisen 2022