Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets brand: Interiør/babyudstyr" til Børn i byen Prisen 2022.

Et populært brand, der producerer interiør og/eller babyudstyr til børnefamilier, og som har øje for design, sikkerhed og/eller holdbarhed.

Afstemningen er lukket

Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 



CAM CAM COPENHAGEN
Cam Cam byder på et skønt univers af bæredygtigt interiør til babyer, børn og deres forældre. Fra de blødeste, GOTS-certificerede tekstiler i poetiske prints og harmoniske farver til eksklusive, multifunktionelle møbler i klassisk design og FSC-certificeret træ, er alle designs skabt med udgangspunkt i kompromisløs kvalitet, tidløs æstetik og ansvarlig produktion.


Sebra
SEBRA
Sebra designer interiør til børn i et moderne design ved at kombinere nytænkende farvevalg og gamle håndværksformer som hækling og strik. Meget af kollektionerne er udført i naturmaterialer for at appellere til børnenes fantasti og forældres ønske om bæredygtighed.



STOKKE
Stokke findes i rigtig mange familiers hjem og leverer luksus børnemøbler og udstyr som højstole, barnevogne, babylifte, tekstiler og børneværelser. Stokkes design sikrer funktionalitet, exceptionel ergonomi og uovertruffen komfort.

Liewood
LIEWOOD

Det designstærke brand Liewood står bl.a. bag en lang række interiør-produkter i nordisk stil til babyer og små børn. Produkterne er ofte produceret i økologisk bomuld, genanvendt polyester og silikone, og har fokus på funktionalitet, rene linjer og enkle detaljer.

konges sløjd
KONGES SLØJD
Kongens Sløjd er et kreativt univers, som producerer alt fra babyneste og sengetøj til badebassiner og gulvtæpper. Produkterne er prydet med fine, unikke signatur prints, som gør dem let genkendelige og ikke til at stå for! Konges Sløjd slår også et slag for tekstiler og materialer, som er skabt med tanke for naturen omkring os.

 

Fotos: 1) Cam Cam Copenhagen 2) Sebra 3) Stokke 4) Liewood 5) Konges Sløjd
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets brand: Interiør/babyudstyr" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
★ Årets forlystelsespark
Årets familieabonnement
Årets barselstilbud
★ Årets børnekulturpersonlighed
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus

Prisen 2022