De 5 nominerede i hver kategori er nu fundet, og det er tid til at stemme! Vi glæder os til at hylde børnekulturen efter et år, hvor alt har været vendt på hovedet, og hvor mange af byens tilbud har måtte finde på alternative måder at nå ud til ungerne på. Hjælp os med at finde frem til de helt rigtige vindere.  

ÅRETS 17 KATEGORIER

Det har været et anderledes år hvor de store events blev aflyst, men hvor det til gengæld er piblet frem med alternativ online underholdning under nedlukningen. Derfor er kategorien "Årets event" udskiftet med den nye kategori "Årets online underholdning". En anden stor forandring i det forgangne år handler om vores ferier. Danskerne har opdaget nye, skønne feriedestinationer i herhjemme, og vi vil hylde ferier i Danmark med den nye kategori "Årets børnevenlige ferie".

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets online underholdning
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets actionoplevelse
Årets dyrepark
Årets børnevenlige ferie
Årets børnevenlige i Aarhus

Afstemningen lukkes den 10. november kl. 12.

VIND FEDE PRÆMIER

Alle, der stemmer på deres favoritter til årets Børn i byen Prisen, er automatisk med i lodtrækningen om en række virkelig fede præmier

Vinderne af præmierne trækkes efter den 10. november, og vedkommende får direkte besked og offentliggøres her på sitet.

PRISSHOWET

Når afstemningen i de 17 kategorier er slut, og årets vindere er fundet, kåres og hyldes de til vores store prisshow på Dansk Arkitektur Center søndag den 21. november. Vi glæder os til for første gang at kunne byde sjove, søde og seje Katrine Bille velkommen som årets vært! 

Børn i byen Prisen er sponsoreret af Panduro.