Det er aldrig for tidligt at kaste jer ud i et lille læseeventyr - også selvom tålmodigheden hos de mindste som regel kan ligge på et meget lille sted. Med disse 4 bøger inddrages de 0-3-årige gennem leg, så læsestunden bliver hyggelig og givende for alle. 

ANNONCE

4 papbøger

Disney Baby - Min lille bog om mad og Min lille bog om ord
Min egen kuffert med Sigurds danmarkshistorie
Bog og 3 puslespil om Junglen
Cirkeline - Min egen æske med godnatbøger

Disney Baby - Min lille bog om mad (med flapper) og
Disney Baby - Min lille bog om ord (med flapper)

Der er god mulighed for at øve både sprog og finmotorik, når I kigger i de søde bøger med Disney-babyer og flapper. Gå på opdagelse bag flapperne på de indbydende sider, og lær den lille sine første ord, mens Mickey Mouse, Olaf, Snehvide og alle deres bedste venner står for underholdningen. 

Forfatter: Karrusel Forlag
Vejledende pris: 99,95 kr.

Min egen kuffert med Sigurds danmarkshistorie

Det kan måske virke voldsomt at dykke ned i Danmarkshistorien med en 0-3-årig, men med Sigurds kuffert gøres "historietimen" til en leg, hvor 30 historiske perioder præsenteres helt kort og i børnehøjde på de fine kort, så I sammen kan blive klogere på landets fortid. Der er selvfølgelig også mange fine illustrationer at kigge på!

Forfatter: Sigurd Barrett
Vejledende pris: 134,95 kr.

Bog og 3 puslespil om Junglen

For de små fra 2-årsalderen vil dette sæt indbyde til mange gode stunder, hvor I sammen kan kigge i bogen og finde de mange dyr, der gemmer sig i junglen. Den er udarbejdet til at styrke barnets synssans samt sproglige færdigheder. Bagefter kan I samle de 3 puslespil med søde dyremotiver.

Forfatter: Sam Taplin, oversat af Berit Sørensen
Vejledende pris: 149,95 kr. 

Cirkeline - Min egen æske med godnatbøger

Stimuler finmotorik og sprogindlæring hos dit lille barn ved at finde æsken frem inden sengetid, så I kan læse om, når Cirkeline går i bad, børste tænder, putter og drømmer. Hvis I vender de 4 bøger om, kan I desuden danne et billede af Cirkeline, der gør sig klar til natten sammen med sine venner Frederik og Ingolf. 

Forfatter: Hanne Hastrup
Vejledende pris: 154,95 kr.

 

Find flere bøger til de 0-3-årige her

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki