På barsel? Vi serverer 10 x rabatter, som forsøder jeres barsel og pengepung - kom med i Børn i byen Klubben i dag og spar med det samme!

Babyleg - 10%

Skal baby forkæles med særligt legetøj og interiør? Så er Lirum Larum Leg stedet. Her finder du kvalitetslegetøj og interiør til familiens mindste med alt fra klapvogne og puslespil til dukkehuse og løbehjul. 

Hvor? Lirum Larum Leg
Rabat: 10% rabat med Børn i byen Klubben. 

Miniverset - 20%

Tag din baby med på Miniverset - et særligt univers på Experimentarium for de 0-5-årige, hvor din lille pode kan lege på en tryg, indendørs legeplads med massevis af sanselige og eventyrlige oplevelser.

Hvor? Experimentarium
Rabat: 20% rabat med Børn i byen Klubben.  

Rytmik for de mindste - 15%

Stimuler baby med rytmik og leg - som styrker bevægelse og udvikling hos din lille. Tag til rytmik med din baby hos Rytmik for Børn, som tilbyder babyrytmik, der passer lige præcis til dit barns alder. 

Hvor? Rytmik for Børn
Rabat: 15% rabat  

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Økounger (@okounger) den

Tøj til guldklumpen - 20%

Baby vokser! Skal du shoppe nyt babytøj, så tjek disse lækre webshops, som forhandler fine sager i lækker kvalitet og med mærker som MarMar, CamCam Konges Sløjd og meget mere - shop med rabat her med Børn i byen Klubben:

Baby & I - 20% rabat 

Littleones - 15% rabat

Live Nohr - 20% rabat

Økounger - 15% rabat

Minifin - 20% rabat

Zoneterapi til baby - 20%

Zoneterapi til baby kan hjælpe på både søvn, fordøjelse og meget mere. Trænger baby til at få nusset fødderne lidt, så prøv "Sanser og velvære", som kommer hjem til jer og hjælper baby. 

Hvor? Sanser og velvære
Rabat: 20% rabat med Børn i byen Klubben

Foredrag til ammehjernen - 50%

Prop barselshjernen med foredrag om andet end baby. Prøv Business & Barsel - et netværk for nysgerrige forældre på barsel, der savner faglighed og udvikling i babyboblen. 

Hvor? Business & Barsel 
Rabat: 50% rabat  med Børn i byen Klubben. 

Økomad til baby - 20%

Er baby ved at være klar til at mætte maven med grød - så prøv Baby-Deli - her får du økologiske grødkasser, så du nemt kan tilberede lækker, hjemmelavet grød til dit barn.

Eller prøv Woodland Wonders® - øko-babygrødsserien til forældre, der ønsker et komplet økologisk produkt, som er nemt at tilberede blot med vand.

Hvor? Baby-Deli og Woodland Wonders®  
Rabat: 20% (Baby-Deli) og 15% (Woodland Wonders®) med Børn i byen Klubben

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Fossflakes (@fossflakes) den

Sov blødt - 20%

Lad baby sove sødt i Foss Flakes dyner og puder. Fossflakes er OEKO-TEX-mærket  og tåler hyppige vask. Foss Flakes fyld føles naturligt blødt, og er meget putte- og krammevenligt. Så klik forbi Foss Flakes næste gang din guldklump skal ha' en dyne.

Hvor? Foss Flakes 
Rabat: 20% med Børn i byen Klubben

Babysvømning - 20%

Tag i svømmehallen med din lille. Meld jer enten til et decideret babysvømning-hold eller plask selv rundt i jeres eget tempo. Din baby vil ELSKE at mærke sig selv i vandet, og samtidig giver det en super nærhed - bare jer to.

Hvor? DGI-Byen
Rabat: 20% med børn i byen Klubben

Pas på baby - 20%

ApoMini er alt det bedste til mor og barn du kender fra apoteket. Hos ApoMini har de fokus på faglighed og tryghed, og har et bredt kendskab til alle produkterne på hylderne. ApoMini forhandler Joha, A-Derma, Medela, Ellas Kitchen, Weleda, Pukka, Kraes, Mam, Avent, Ginger Organic, Hevea og mange flere. 

Hvor? ApoMini 
Rabat: 20% med børn i byen Klubben

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af LIFETIME DENMARK (@lifetimekidsrooms) den

Til børneværelset - 20% 

Skal baby have ny seng, puslebord, klædeskab eller noget helt fjerde? Så skynd dig at smutte forbi Lifetime Kids Room, som laver børnemøbler, der vokser med børnene i god og smuk kvalitet. 

Hvor? Lifetime Kids Room
Rabat: 20% rabat med i Børn i byen Klubben.  

Babybio - 50%

Forsød din barsel med et smut i babybio. Synk ned i de bløde sæder med baby på skødet og nyd en god film – måske med lidt afbrydelser fra din lille bebs, men det er der plads til i babybio.

Hvor? Valby Kino, Empire Bio og Nordisk Films biograf i Field's 
Rabat: Op til 50% med Børn i byen Klubben. 

Tip!

Smut gratis til BabyOnsdag med Børn i byen Klubben - her kan I opleve alt fra zoneterapi og førstehjælp til rytmik og foredrag om at være mor. Se programmet her.

 

Foto: Lirum Larum Leg, Experimentarium, Shutterstock, Økounger - Instagram, Shutterstock, Alberte Cornelius, Foss Flakes Instagram, DGI-byen, ApoMini, Empire Bio og Alberte Cornelius.