Ho ho ho! Kender du et barn eller to, der vil elske at møde Julemanden? Så læs med her, når vi guider jer til hvor i Aarhus I kan møde Julemanden.  

jul i aarhusStorcenter Nord
Hvornår: 1.-23. december, man-fredag kl. 11 og 16, lør-søn: kl. 11, 14 og 17 
I mere end 27 år har Julemanden i Storcenter Nord spredt magisk juleglæde til både store og små - og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Julemanden er nemlig tilbage med sit populære julemandsshow, som I kan opleve hver dag i december frem til juleaften. Det magiske julemandsshow er som altid fyldt med trylleri, julesange og selvfølgelig sjov og ballade. Efter showet kan I som altid finde Julemanden i sin stol i Foyeren, hvor I kan fortælle ham alle ønskerne til jul, få taget et billede eller bare ønske ham en glædelig jul. 

Salling
Hvornår: 1.-23. december kl. 10-20 
Traditionen tro har Julemanden også sat tid af til at hilse på alle forventningsfulde børn og deres familier i sin hyggelige julestue i Salling. Så kom i den helt perfekte julestemning op til hjerternes fest, og ønsk Julemanden en glædelig jul. For at sikre sig, at han får hilst på alle børnefamilier i stormagasinet, bevæger Julemanden sig også rundt mellem etagerne - så fortvivl ej, hvis han ikke sidder i den bløde, røde stol - I kan ikke undå at spotte ham. 

★ Tivoli Friheden 
Hvornår: 13. november - 23. december, fre: 15.30 og 18 lør-søn: 14 og 16.30
Den er god nok: Julemanden har også fundet vej til Tivoli Friheden. Og ikke nok med dét, har han også taget sit hus og sine små hjælpere med. Gå på opdagelse i Julemandens by, hvor nisser og alfer gør julegaver til alle verdens børn klar, og fortæl Julemanden jeres inderste juleønsker - han har spidset blyanten og fundet den helt store huskeseddel frem! 

TIP! Som medlem af Børn i byen Klubben sparer du 25% på entréen til Jul i Friheden

julemand aarhusBruuns Galleri
Hvornår: 28. november, 5., 12. og 19. december kl. 11-14
Han må være en af verdens mest travle mænd, ham Julle, for han er minsandten også at finde i Bruuns Galleri alle søndag i december frem til juleaften. Hver søndag i advent kan I aflægge ham et visit mellem kl. 11 og 13, hvor han bare sidder og venter på at hilse på jer i sin stol på 1. sal. Efterfølgende er han at finde rundt i centret, hvor han spreder julestemning og ønsker alle en glædelig jul. 

City Vest
Hvornår: hver weekend i december - fre: kl. 15-18 og lør-søn: kl. 11-14
I kan også glæde børnene med en magisk opleve i City Vest Shoppingcenter, når Julemanden hver weekend i december sidder klar til at hilse og lytte på børn i alle aldres store og små juleønsker. Som  noget ganske særligt vil det den 4. december endda være muligt at få taget årets julefoto mellem kl. 11-14, når centret får besøg af fotograf Chanett Koldsø. 

Fotos: 1) Storcenter Nord 2) Bruuns Galleri