Få designer og medstifter af Soft Gallery, Tine Holt Møllers, bedste tips til byen. Læs bl.a. om hendes favorit café, bedste kulturtip og hvad hun ellers laver med sin familie i byen.

HVEM: Tine Holt Møller er designer og medstifter af baby- og børnetøjsmærket Soft Gallery. Hun bor i Skovshoved med sin mand Simon Ladefoged, som er reklamefilmsinstruktør, og deres to børn, Norman på 15 år og Ida på 12 år.

Hvad har du sidst lavet med dine børn i byen? 
Vi var hele familien inde og se World Press Photo i Politikens Hus. Smuk, vild og fascinerende udstilling, der satte gang i tankerne hos os allesammen, og førte til gode snakke efterfølgende.
I det Kgl. Teater så jeg fornylig Alice i Eventyrland med min datter, som selv danser ballet i Tivoli.
Norman er meget til musik, og vi var sammen i DRs Koncertsal og høre Phlake. Mads Bo, forsanger i Phlake, synger fantastisk og rammerne var helt perfekte til den aften. Der er noget magisk over koncertsalen, og den intime tilgang til stedet som bands som Phlake, Mø og Coco O har, når de indtager stedet.

Hvilken restaurant/cafe hitter hos jeres familie?
Ida og Norman er ret vilde med at hænge ud på The Union Kitchen i Store Strandstræde, når vi er i byen. Deres burger og lemonade med ingefær er virkelig god. Jeg får mit daglige kaffe fix hos Original Coffee. Bedste kaffe i byen efter min mening.

LÆS OGSÅ: SISSE SEJR-NØRGAARDS TIPS TIL KBH I BØRNEHØJDE  

Hvad laver I, når I skal slappe helt af i familien?
Det bedste sted hvis hele familien skal koble fra, er ubetinget vores sommerhus i Vejby Strand. Der er ro, højt til himlen og en meditativ udsigt over vandet. Selvom det kun ligger 45 minutter hjemmefra, så gør det noget magisk ved én når man kommer derop. Vi tillader os at slappe af, og være sammen, på en anden måde end når vi er hjemme.

Har du et tip til en rejsedestination, der fungerer med større børn?
Sidste jul tog vi to måneder fri og rejste rundt i Mellemamerika, hvor vi besøgte Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica, som ubetinget var den største oplevelse. Vi tænder allesammen på smuk natur og oplevelser i naturen. Og i de tre uger vi rejste gennem Costa Rica oplevede vi et fantastisk dyreliv, vild og varieret natur og havde ti dage i Santa Teresa, hvor vi surfede hver dag. Folk er søde, afslappede og med en tilgang til livet, de selv beskriver som “pura vida”. Det simple og rene liv.
Et andet sted med vild, og ekstremt varieret natur er Island. Vi har været der to gange, og er vilde med den råhed og dramatik, der hersker på øen. Helt fantastisk oplevelse med større børn.

Har du et hemmeligt eller specielt kulturtip til byen, som større børn synes er fedt?
Ida og jeg elsker at booke et par timer på Creative Space på Østerbro. Hun er meget kreativ, og jeg elsker at sidde og male sammen med hende. Mærke hendes fordybelse og den energi hun lægger i de projekter, hun kaster sig over.

Følg også Soft Gallery og Tine på Instagram!

 

TIP Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.