Skal dit barn konfirmeres -  så er det snart tid til at sende invitationer ud. Men hvordan skal de se ud? Vi guider jer til den allerbedste løsning!

Den med skabeloner: Design selv online 

Flere steder online kan I udfylde smukke skabeloner og nemt designe jeres egne invitationer med få klik. Prøv fx: 

Canva.com: Her kan I gratis oprette en profil, søge på "confirmation invite" og for få kroner let designe jeres egen invitation klar til udprint.

Etsy.com: Bladr igennem hundredvis af smukke designs og udvælg den, I allerbedst kan lide. Få jeres navn, tekst og informationer tilføjet og send digitalt til udprint.

Inksaloon.com: Tilføj jeres oplysninger til smukke skabeloner og end med den perfekte invitation - I får 10 % rabat som medlem af Børn i byen Klubben.

Tip! Lad konfirmanden selv vælge og være med til at designe invitationerne, så han/hun kan mærke, det er deres fest.

Den med DIY: Kom i gang med saks & lim

Sæt en dag af og lav selv invitationerne - det kan være hyggeligt at lave sammen og giver et personligt touch. Så smut afsted og shop masser af krea-materialer. Få  massevis af inspiration på fx Pinterest og på Youtube (Søg på "DIY invitation" - her kommer også mange bryllups-invitationer frem, som giver fin inspiration). 

Tip! Med Børn i byen Klubben får I 30 % rabat hos Panduro, som har særlige DIY konfirmations-materialer fra Confetti by Panduro. 

Den med fotos: Gør invitationen personlig

Hos en lang række fototjenester kan I uploade fotos af konfirmanden i specielle invitations-skabeloner og få dem tilsendt udprintet direkte i postkassen - nemt og bekvemt. En invitation med foto giver en personlig og særlig detalje - så sæt igang med at finde de allerbedste fotos frem. Prøv f.eks. Picta.dk eller Pixum.dk

Tip! Du får 20 % rabat hos Picta med Børn i byen Klubben. 

LÆS OGSÅ ... 


★ Guide: Bliv alternativt konfirmeret


★ Konfirmation: 12 tips til bordpynten


★ Guide: Locations til barnets milepæle

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos: 1) Canva.com 2) YouTube 3) Pixum.dk 4) Jump Story 5) Confetti by Panduro 5) Charlottehaven