Er du et af Børn i byen Klubbens aarhusianske medlemmer? Så skal du læse med her! Vi har nemlig samlet en guide med de bedste klubrabatter i smilets by, Aarhus, så det er bare om at komme afsted og bruge rabatterne!

Aros
ARoS - 20%

Ta' børnene med på Aros - Aarhus' moderne og internationale kunstmuseum! Gå på opdagelse i de spændende udstillinger, og deltag i de særligt tilrettelagte Familieture hver søndag, hvor der er fokus på leg, forundring og opdagelse. Medlemmer af Børn i Byen klubben får 20% rabat på oprettelse af årskort til ARoS

Tip: I øjeblikket kan I opleve den smukke udstilling Tomorrow is the Question.

Social foodies
Social Foodies - 15%

Smut forbi Social Foodies og nyd en hjemmelavede is med friskrørt guf med god samvittighed - Social Foodies hjælper nemlig socialt udsatte gennem projekter i Afrika og Danmark, og al chokolade der sælges, kommer fra Social Foodies egen chokoladefabrik i Sydafrika. Medlemmer af Børn i byen får 15% på alle deres lækre produkter.


Rush Århus
- 15%

Ta' ungerne med i Rush - en sjov trampolinpark fyldt med trampoliner på gulve og vægge, samt masser af sjove aktiviteter. Spil f.eks. Dodgeball på trampoliner, kæmp på Battle Beam eller giv jer i kast med den populære Wipeout. Medlemmer af Børn i byen klubben får 15% på 2 timers hop tirsdag-torsdag. Bemærk at rabatten gælder for 4 personer pr. medlemskort og børn under 4 år er gratis. Rabatten gælder ikke på helligdage og i skoleferier, med undtagelse af sommerferien.


Aarhus fiskespa - 30%

Prøv fiskespa - en sjov aktivitet for hele familien! Lad Doktorfiskene rense jeres fødder og gøre dem bløde og fine. Nyd den behagelige massage i det 30 grader varme vand - børnene vil synes det er super sjovt. Det er også muligt at afprøve Doktorfiskene på hele kroppen! Der kan sidde to børn i et bassin. Børn i byen klubmedlemmer får 30% rabat hos Aarhus Fiskespa.

Ta' en tur ud af byen...

Aqua
AQUA Akvarium & Dyrepark - 10%

AQUA Akvarium & Dyrepark er Midtjyllands store oplevelsescenter. Her finder I Nordeuropas største ferskvandsakvarium og skøn naturpark til Silkeborgsøerne med dyreanlæg, vildmarkssti, legeplads og legeområdet ”Vandets Kraft”. Store og små kan prøve kræfter med vandmøller, sluser, brønde og vandkanoner i ”Vandets Kraft”. Klubmedlemmer sparer 10% på entré til AQUA.

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1. Aros Caroline Meldgaard 2. Social Foodies Caroline Hemmingsen 3. Rush 4. Tivoli Friheden 5. Leschley 6. Aarhus Fiskespa 7. Aarhus Crossfit 8. Aqua Akvarium & Dyrepark