Hvordan mon skuespiller Julie Ølgaard bruger København med sin søn Cooper på 11 måneder? Få tips lige her!

Hvad har du sidst lavet med din søn i byen? 

- Vi bor midt i byen så vi bruger den dagligt. Jeg elsker alle de små oaser der er rundt omkring i byen og specielt Kgs have og kastellet er store favoritter 

Er der en særlig børnevenlig cafe eller restaurant, der hitter hos jer?

- Åh det er svært. Der er heldigvis mange! Men Cantina i Borgergade er der altid god stemning på og Bistro Royal på Kgs Nytorv er super til bl.a morgenmad. Vi prøver dog at tage Cooper med, hvor end vi skal hen, så han er ret vant til at være med ude. Dog sætter man pris på en højstol pt - ha ha ha - nye tider! 

Hvad laver I, når I skal slappe helt af i familien?

- Vi er store fans af Netflix og HBO. Så når der virkelig skal slappes af (og er tid til det - hvilket er sjældent) så er det mega luksus at kunne slappe helt af med en god serie eller dokumentar (hvor DR også laver nogle fede nogle af slagsen).

LÆS OGSÅ: SISSE SEJR-NØRGAARDS TIPS TIL KBH I BØRNEHØJDE

Har du et tip til en rejsedestination, der fungerer godt med børn?

- Vi har rejst meget med Cooper allerede og specielt Tel Aviv var et hit. Folk var super søde og venlige og der var ingen problemer med at have ham med nogen steder. Og så er det bare en superfed by.

Har du et "hemmeligt" børnekultur-tip til byen?

- Haha han er “kun” 11 måneder så den må jeg nok vente lidt med. Men jeg ved at man får rabat på Statens Museum for Kunst (og andre museer), hvis man har børn med - hvilket jeg synes er ret cool. Og så skulle National Museet have en fed “legeplads” indenfor. 

Julie Ølgaard er skuespiller og bor midt i København med hendes kæreste og deres søn Cooper. Lige nu er julie aktuel i stykket "Mødre" på Folketeatret.