Skru op for julestemningen - hiv ungerne med til byens fineste børneoplevelser i indre Kbh, der emmer af jul. Vi guider jer i samarbejde med Magasin.

Annonce

Byens julemarkeder

Besøg byens julemarkeder som med garanti vil betage ungerne med julelækkerier, fine julesager og duften af gran, glögg og julekager. Tjek f.eks.:

★ Julemarkedet på Kongens Nytorv

★ Julemarkedet i Nyhavn 

★ Julemarkedet i Design Museum Danmarks Have

Krea med ungerne

I Magasin kan I hver weekend (kl. 11-15) i december i børneetagen møde Veronica, som deler pebernødder ud og laver finurlige juleaktiviteter med børnene. Husk også at besøge tegnebordet, hvor der vil være masser af stregtegninger, som kan farvelægges. 

Julebio

Hvem? Fra 3 år Hvor & Hvornår? Cinemateket / Onsdag-søndag - tjek programmet her

Smut forbi hyggelige Cinemateket, som i december viser små kvalitets-julefilm for de allermindste (3-7-årige). Glæd jer til Cirkeline, Rita og Krokodille og mange flere med et julet twist. Den 7. december invitererer Cinemateket til julestue, hvor ungerne kan hygge sig med juleklip og herefter se klassikeren "Far til fire i byen -Julebal i Nisseland". 

Ned i gear

Stress ned ovenpå julegaveindkøb med en kop varmt og lidt sødt. 

★ Winterspring 
I Magasin kan I nyde en rolig stund i The-salonen på 2. sal. Udover lækker te og kaffe er kvaliteten også i top, når det gælder alt fra morgenmad og desserter til lette frokostretter. Hver eftermiddag kan I glæde jer til et udsøgt kagebord.

★ Riccos kaffebar
Hos Riccos kaffebar i Magasin kan du tage en velfortjent pause fra shoppingen i de hyggelige oaser midt i forretningen. Her kan I glæde jer til kaffe af høj kvalitet, kage, morgenmad og lækre frokostretter. 

Tip! Følg Magasin du Nord på Instagram for at få endnu mere inspiration.

Juleværksted på SMK 

Hvem? Fra 4 år Hvor & Hvornår? Statens Museum For Kunst / Alle dage i december pånær mandag

Sæt kurs mod Statens Museum For Kunsts juleværksted og glæd jer til at lave engle, juledæmoner, bevingede julevæsner, autonomnisser, rensdyr og andet smukt og grimt julepynt i museets juleværksted. I julemåneden kan I også få et særligt juleopgaveark, som leder jer rundt på museet.

Magisk juleteater

Børneteatrene lokker med fine teaterstykker - hiv ungerne med til en eventyrlig stund i mørket. Tjek fx: 

★ God Jul, Cirkeline  (Fra 3 år) på Zangenbergs Teater

★ Når du ser et Stjerneskud (Fra 4 år) på Anemonen

 En rigtig nisse (Fra 3 år) på Teatret Zeppelin

Læs også: Teaterguide: Julens børnevenlige juleforestillinger 

Klar, parat, julegaveindkøb!

Bliver I stressede over alle de julegaver, der skal købes? Fortvivl ikke, i Magasin kan du booke en gratis personlig gaveshopper til at de finde de helt rigtige gaver på nul tid og få pakket gaverne smukt ind, så de er klar til at lægge under træet.

★ Find lækre gourmet-julekalendere i Magasin - bag lågerne gemmer der sig bl.a. karameller, lakrids, chokolade, kaffe, te og bolcher. 

★ Køb ens pyjamas til hele familien, som I kan hygge i første juledag. Tjek Magasin du Nord Collections lækre, ternede pyjamas i flannel til hele familien.

★ Eller shop blødt nattøj fra Bakito til 179 kr. til ungerne eller en lækker morgenkåbe i flere farver til de små for 299 kr. hos Magasin.

På bolchebesøg

Hvem? Hele familien Hvor & Hvornår? Nørregade 361165 Kbh K, Bolcheproduktion: Hverdage kl. ca. 10.15, 12, 13.30 og 15.

Hos Sømods Bolcher producerer de bolcher for åbne døre og alle er velkomne til at overvære produktionen af julebolcherne ganske gratis. Der er også plads til, at I kan stille spørgsmål, imens den varme bolchemasse på magisk vis bliver tryllet om til lækre bolcher. Mon ikke I ender med at købe en pose lækre julesager med hjem?

 

Fotos: 1) Romeika Cortez 2) Magasin 3) DFI 4) Magasin 5) SMK 6 ) Teatret Zeppelin 7) Magasin 8) Sømods Bolcher