Skru op for julestemningen - hiv ungerne med til byens fineste børneoplevelser i Aarhus, der emmer af jul. Vi guider jer i samarbejde med Magasin.

Annonce

Byens julemarkeder

Besøg byens julemarkeder, som med garanti vil betage ungerne med julelækkerier, fine julesager og duften af gran, glögg og julekager . Tjek f.eks.: 

★ Julemarked i Møllestien - 30/11

★ Godsbanens julemarked - 7/12

★ Julemarked i Tivoli Friheden 16/11-30/12

Krea med ungerne

I Magasin i Aarhus kan I hver weekend (kl. 11-15) i december i børneetagen møde Veronica, som deler pebernødder ud og laver finurlige juleaktiviteter med børnene. Husk også at besøge tegnebordet, hvor der vil være masser af stregtegninger, som kan farvelægges. Børnene kan farvelægge de skønne figurer, som Magasin bruger i deres juleudstilling. 

Jul som i gamle dage 

Hvem? Hele familien Hvor & Hvornår? Den Gamle By / 23.november-31. december

I kan ikke andet end at komme i julestemning, hvis I slår et smut forbi Jul i Den Gamle By. Her kan I nyde stemningen i de hyggelige gader blandt hestevogne, julepynt og lysende lanterner. Gå på opdagelse i de historiske huse og se, hvornår juletraditionerne opstod, nyd en kop varm chokolade, julemad eller julegodter fra boderne og meget mere.

Klar, parat, julegaveindkøb!

Bliver I stressede over alle de julegaver, der skal købes? Fortvivl ikke, i Magasin kan du booke en gratis personlig gaveshopper til at de finde de helt rigtige gaver på nul tid og få pakket gaverne smukt ind, så de er klar til at lægge under træet.

★ Find lækre gourmet-julekalendere i Magasin - bag lågerne gemmer der sig bl.a. karameller, lakrids, chokolade, kaffe, te og bolcher. 

★ Køb ens pyjamas til hele familien, som I kan hygge i første juledag. Tjek Magasin du Nord Collections lækre, ternede pyjamas i flannel til hele familien.

★ Eller shop blødt nattøj fra Bakito til 179 kr. til ungerne eller en lækker morgenkåbe i flere farver til de små for 299 kr. hos Magasin.

Stå på skøjter
Hvem? Hele familien Hvor & Hvornår? Skøjtebanen ved Musikhuset/ Hele december måned - tjek for åbningstider her.

I december åbner skøjtebanen foran Musikhuset. Det er helt gratis og mangler du skøjter, kan de lejes på stedet. Tag afsted og leg Bambi på glatis med ungerne, inden I går videre ud i byen for at shoppe julegaver eller finde en varm kop kakao at lune jer på.

Ned i gear 

★ Kage-tid
Stress af ovenpå julegaveindkøb med en kop lækker kaffe, en sprød sandwich eller en uimodståelige kage med ungerne hos Lagkagehuset i Magasin

★ Forkælelse til forældrene
Husk du kan booke en skønhedsbehandling i Magasin. Snup en frisør- eller ansigtsbehandling og bliv klar til julefest. Eller prøv at få en quick-makeup hos Magasins lækre makeup-brands eller book tid til en parfume-konsultation.

Ta' i teatret 

Børneteatrene lokker med fine julestykker - hiv ungerne med til en magisk stund i mørket. Tjek fx: 

★ Faster Lizzies Jul på Filren (Alder: Fra 3 år / 15. december) 

★ God jul, Cirkeline på Musikhuset (Alder: 3-9 år / 14. december) 

★ Hvem har stjålet nissekraften? på DOKK 1 (Alder: Fra 3 år / 21. december)

 

Tip! Følg Magasin du Nord på Instagram for at få endnu mere inspiration.

 

Fotos: 1) Julemarked i Møllestien 2) Magasin 3) Den Gamle By 4) Magasin 5) Musikhuset 6) Magasin 7) Musikhuset