Mangler du inspiration til årets fastelavnspynt, kostume eller måske hjemmelavede fastelavnsboller? Så tjek disse seje Instagramprofiler, der deler masser af fede ideer og inspiration til en festlig fastelavn.

@gabriella.holm

Gabriella er lidt af et geni til krea, DIY og indretning, og på hendes Instagram deler hun små guides til fastelavnskatte-kræmmerhuse, tøndevaser og seje perleplader. Ta' et kig på hendes profil og find gratis skabeloner på hendes blog frkhansen.dk.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 

Et opslag delt af DIY og BOLIG | Gabriella Holm (@gabriella.holm)

@fillosophie

Mangler du en god opskrift til lækre fastelavnsboller eller måske et festligt alternativ? Så tjek Sophie Falk Petersens Instagram, hvor hun deler opskrifter på alt fra svenske Semla til fastelavnssnegle og marcipantønder. MUMS!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Sophie Falk Petersen (@fillosophie)

@thegirllikesrainbows

Når man taler fastelavnskostumer, kan man ikke komme udenom Søs Uldall-Ekman aka thegirllikesrainbows, der hvert år laver de sejeste hjemmelavede kostumer. Hun har flere highlights med fastelavn på hendes profil, som man kan tjekke ud. Her viser hun, hvordan man kreerer de vilde kostumer ud af genbrugsmaterialer.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Søs Uldall-Ekman (@thegirllikesrainbows)

@madampompoglillemy

Bliv inspireret til at lave de fineste tønder af stofrester og hæklede katte af garn på Madam Pomp & Lille My's profil. Hvis ikke I er så kreative, kan I også købe flere af profilens kreationer.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Madam Pomp & Lille My (@madampompoglillemy)

@kreativmamma.dk

Kreative Maria har det skønneste pastelfarvede univers på hendes Instagramprofil, hvor hun også deler fine DIY-guides til pynt. Bl.a. disse små tønder af toiletpapirsruller, perlemasker mm.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Maria  (@kreativmamma.dk)