Overvejer du at passe dit barn hjemme? Flere forældre vælger institutionen fra og hjemmepasser deres børn. Vi har udvalgt 5 familier, der har taget netop den beslutning. Læs med og få inspiration til, hvordan det kan gøres, hvis du går med tanker om at hjemmepasse- eller skole dit barn.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af NE❂HIPPIE (@neohippie.dk) den

Neohippie

Calina blogger under navnet NeoHippie. Hun bor på Sydfyn sammen med sin mand Benjamin og børnene Aston og Anakin. Calina er uddannet sygeplejerske og har gjort en dyd ud af, at hjemmepasse sine børn. I et indlæg på sin blog deler hun nogle af de tanker og erfaringer, hun har gjort sig omkring af fravælge institutionen. Og så giver hun tips til, hvordan man i den forbindelse klarer sig økonomisk. 

Du kan læse hele Calinas beretning her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Emilie Melgaard Jacobsen (@emiliemelgaardjacobsen) den

Emilie Melgaard Jacobsen

Emilie Melgaard er skaber af Natbjørnen Tjugga, blogger, podcaster, forfatter, illustrator og ikke mindst mor til 3. Sammen med sin mand @danielmelgaardjacobsen hjemmepasser hun deres søn Knud på 2 år og lille baby Bertha - og planen er, at Knud og Bertha skal passes hjemme, indtil de starter i skole. Tjek deres blogindlæg, hvor de giver et indblik i deres hverdag, hvorfor og hvordan de “hjemmepasser”, og få samtidig en række råd og fifs til at passe hjemme.

I finder indlægget lige her.

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Maj My (@maj_my) den

Maj My

Maj My Humaidan bor på Ærø sammen med sin mand Kristian og deres fire børn. I juni 2017 tog de børnene ud af børnehaven og skolen for at leve det liv, som har stået højest på familiens ønskeliste i flere år: et liv uden adskillelse. Maj My beskriver blandt andet, at hjemmepasning- og skoling hverken er nemt, letkøbt og man skal virkelig ville det, før det kommer til at fungere.

Læs om Maj Mys tanker og erfaringer omkring hjemmeundervisning her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af @klimamor den

Klimamor

Klimamor hjemmepasser sine to børn og deler ud af erfaringer og tanker herom på sin blog. Ifølge hende kan man sagtens inspirere sine børn derhjemme. Hun tager blandt andet sine døtre med til klimarelaterede events og kokkererer med dem i køkkenet.  

Læs om Klimamors erfaringer med hjemmepasning her

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Maria Anderson (@homeboybabyjazz) den

Maria Anderson

Maria Anderson og hendes mand Heine Eriksen besluttede for snart to år siden at passe deres børn Karen og Lynge hjemme. Maria går derfor hjemme, mens hun læser til psykoterapeut og Heine arbejder som pædagog med skiftende arbejdstider. 

Følg familiens hverdag på Marias Instagramprofil her

 

LÆS OGSÅ: De 5 fødselsberetninger 

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.