JulemandenHohoho. Ingen jul uden julemanden! Drømmer dit barn om at hilse på den rare, lattermilde herre i rødt, er der flere steder i byen, hvor han viser sig i løbet af december. Få overblikket her.

Tivoli

Besøg julemanden i Julemandens stue på Pantomimeteatret i Tivoli. Julemanden har spidset blyanten, og har den store huskeseddel klar, så børnene kan fortælle ham, hvad de ønsker sig til jul. Det er også muligt at få et julefoto sammen med Julemanden - det koster 60 kr. 

Hvornår?
1.december - 24. december (Tjek tidspunkter her

Lyngby Storcenter

Ingen jul i Lyngby Storcenter uden julemanden Luffe! Luffe optræder for børn og barnlige sjæle på Lille Torv hele december. Her tryller han, laver Mester Jakel teater og synger med børnene. Julemanden Luffe har også en fin postkasse på Lille Torv, hvor alle børn kan aflevere deres største gaveønske.

Hvornår? 
1.-23. december (Tjek tidspunkter her)

LÆS OGSÅ: Guide til årets julemarkeder

H.C. Andersen Julemarked på Nytorv

Kom og besøg Julemandens Hus på H.C. Andersen Julemarkedet på Nytorv. Her kan børnene klippe fin julepynt, fortælle juleønsker til julemanden og måske tage en selfie med ham. 

Hvornår?
1. december- 21. december (Onsdag-søndag - tjek tidspunkter her)

Frederiksberg Centret

Selvom julemanden har travlt i december, har han stadig tid til de søde børn på Frederiksberg.Find Julemanden i Frederiksberg Centret på Plan 1 og fortæl ham om dit største ønske i år.Måske han også har julegodter i sin julesæk til alle artige børn?

Hvornår?
Weekenderne fra 8. december (Tjek tidspunkter her

Bakken

Julemanden glæder sig til at møde store og små i Nisseskoven på Bakken, som har åbent i julen i år. Her vil det være muligt at få taget et fint billede med selveste julemanden og ikke mindst fortælle ham om de største ønsker til dette års juleaften. Tip! Du får rabat på miniturbånd til Bakken med Børn i byen Klubben

Hvornår?
Fredag, lørdag og søndag i december - tjek tidspunkter her.

Broens gadekøkkens Julemarked

Julemanden er jo en travl herre, men han har heldigvis sat tid af til at besøge Broens Gadekøkkens Julemarked søndag d. 16. december - her kan I også beundre julelys, nyde lækker jule street food og meget mere. 

Hvornår?
16. december kl 13.30-15.30 (Se mere her)

Foto: Romeika Cortez

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.