Børn i byen giver jer her et overblik over årets tv-julekalendere 2019. Der er både nyheder og gamle kendinge på programmet!

  

TV2: "Tinka og Kongespillet"

I år kan hele familien glæde sig til at opleve den spritnye julekalender "Tinka og Kongespillet" - en efterfølger til "Tinkas Juleeventyr", som blev sendt i 2017. Hvad julekalenderen handler om, kan endnu ikke afsløres - men en ting er sikkert: det bliver et gensyn med både Tinka og Lasse.

   © Mike Kolöffel
Foto: Julestjerner © Mike Kolöffel

DR1: "Julestjerner" (2012)

I år genudsender DR1 Wikke og Rasmussens "Julestjerner", som blev sendt for første gang i 2012. Julekalenderen er i 25 afsnit (!) og handler om den 13-årige pige Sus, der sammen med sin familie flytter ind på et gartneri i landsbyen Brorfelde.

  

DR Ramasjang: "Storm på Lugnagatan"

På Ramasjang kan de mindste børn følge med i den svenske julekalender "Storm på Lugnagatan", der handler om storbyfamilien Storm, der flytter til den lille landsby Järnkroken.

 

Jagten på tidskrystallen // Trailer from Nabolandskanalerne on Vimeo.

DR Ultra: "Jagten på tidskrystallen" & "Klassen"

På Ultra kan større børn følge med i science fiction-eventyret "Jagten på tidskrystallen", der handler om tre børn, der må rejse til universets centrum for at forhindre onde kræfter i at stoppe tiden! Derudover sender Ultra også ni nye juleepisoder af "Klassen" hver tirsdag til torsdag op til jul.