I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste selvlæsningsbøger til de 9-13 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Mynthes DrømMynthes drøm (samlebind 1-3)
De tre første bind om Mærkelige Mynthe i et nyt smukt samlebind. Mynthe kan læse folks tanker og nogle gange se ind i fremtiden, men den evne er ikke lige let at håndtere, når man er en teenagepige, der gerne vil leve et helt almindeligt liv. Til piger –og drenge –9-14 år. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.
Forfatter: Dorte Roholte
Pris:
149,95 kr. - køb den her

Go Gaming 3Go Gaming 3 - Strats eller snyd?
Asger (ASH) er den nye in-game leader på Counter Strike-holdet Go Gaming. Han knokler for at imponere sit nye hold, og han har aldrig spillet bedre. Men så bliver han beskyldt for at snyde af et af de hold, de har slået. Asger vil gøre alt for at bevise sin uskyld, men hvis det ikke lykkes ham, går hele holdet glip af årets største turnering.
Forfatter: Kit A. Rasmussen
Pris: 109,95 kr. - køb den her

Hjerte af papHjerte af pap
Første bog i en humoristisk og varm serie om Sif på 13 år, der lever i en sammenbragt familie. Der burde være en lov mod skilsmisser – og hårde straffe for damer, som kaster deres kærlighed på fædre. En mor og en far skal være sammen, for evigt og altid! Men virkeligheden er en anden. Sifs far er åh så forelsket i den onde stedmor, Sif har fået to papsøskende, hendes lillebror Sigurd lever i et computerspil, hendes mor er sur som en citron. Og så er der Konrad, den nye dreng i klassen. Han har det smukkeste smilehul..
Forfatter: Kristina Aamand
Pris: 129,95 kr. - køb den her 

AspeASPE
Spænding, fantasy og venskab! Serien handler om heltegruppen A.S.P.E. I første bog samles gruppen af en troldkvinde. Hun finder først Silvius, der ved en fejl sprænger et laboratorium i luften. Hun tilbyder ham at blive hendes lærling. Det betyder, at han skal ud på eventyr, lære at lave ildkugler og får tre venner, der er (næsten) lige så seje som ham selv!
Forfatter/Illustrator: Mette Finderup, Christian Guldager
Pris: 169,95 kr. - køb den her

LÆS OGSÅ:

Guide: Papbøger for de 0-3 årige

Guide: Billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius