Hvis du er småbørnsforælder, så ved du, at det sommetider kan være svært, at underholde ungerne i hjemmets vante rammer. Men frygt ej:  Vi har samlet en række indendørs aktiviteter, I som familie kan foretage jer. Læs med her.

springcenterSøndagsræs

Hvor: Springcenter Aarhus / Hvidkildevej 11, 8240 Risskov
Hvornår: Søndage med få undtagelser:
kl. 11.00 - 12.30: Børn 4-8 år. (ifølge med voksen)

kl. 13.00 - 14.30: Børn 8-12 år.
kl. 15.00 - 16.30: Børn 1-4 år (ifølge med voksen)
Pris: 50 kr. pr. snude, køb billet på forhånd. 
Hver søndag kan børn og barnlige sjæle boltre sig i motorikhallen og trampolincentret, når Springcenter Aarhus inviterer indenfor til søndagsræs. Arrangementet er en oplagt mulighed for at få det sidste ud af weekenden og brændt lidt krudt af, inden det igen bliver hverdag.

oplevelser for børn i aarhusFilm for de yngste

Hvor: Lille Sal, Dokk1 / Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus
Hvornår: Hver måned
Alder: 2-5 år (ifølge med en voksen)
Pris: Gratis, kræver dog tilmelding 
Smut forbi DOKK1, når de viser film for de yngste i Lille sal. Her kan I tage del i visningerne sammen med andre småbørnsfamilier og drage nytte af de mange rum efterfølgende. Der vises 3-5 film pr. gang med en varighed på i alt 30 minutter.

oplevelser for børn i aarhusPlask og leg

Hvor: Gellerupbadet 
Hvornår: Hver søndag fra kl. 9-10 
Alder: 1-5 år (ifølge med en voksen)
Pris: 80 kr. pr. familie 
Hop i badetøjet, når Gellerupbadet inviterer vandglade børn og deres familier indenfor til vandpjask og leg. En oplagt mulighed for familier, hvis barn er blevet for gammel til babysvømning, men som savner at kunne udforske vandets muligheder i rolige omgivelser. Der er ikke en instruktør til stede, men I er altid velkomne til at spørge livredderen til råds, der vil være i hallen under hele aktiviteten.

oplevelser for børn i aarhusLørdagsleg

Hvor: Globus1 / Gudrunsvej 3A, 8220 Brabrand
Hvornår: Første lørdag i hver måned kl. 9-12
Alder: 0-6 år (ifølge med en voksen) 
Pris: Gratis 
Lørdagleg er endelig tilbage! Den første lørdag i hver måned fra kl. 9-12 forvandler Globus1 sig til et tumle og legeland, hvor alle børn i alderen 0-6 år har mulighed for at være aktive sammen med deres forældre. Her laves trappen om til en rutsjebane, mens der kreeres fantastiske forhindringsbaner og gøres klar til boldspil i den anden ende af hallen. Det er gratis at være med og kræver ingen tilmelding - børn skal dog være ifølge med en voksen.

brandbil

Bibliotekerne 

Hvor: Bibliotekerne i Aarhus 
Hvornår: Varierer 
Alder: 0 - 5 år 
Pris: Gratis 
Kommunebibliotekerne har ofte masser af spændende aktiviteter for de mindste og deres forældre på programmet - både i hverdagene og weekender. Babymotorik, Højskolesang for de mindste eller torsdagstosserier er blot et udpluk af efterårets arrangementer. Se bibliotekernes program her

Fotos: 1) Springcenter Aarhus, 2) Dokk1 3) By i bevægelse, Aarhus Kommune 4) Globus1 og 5) Jumpstory