Sommeren er i fuld gang, og det samme er en masse af byens skønne loppemarkeder! Vi guider jer til Aarhus' bedste lopper lige her.

Flagstang markeder i Mølleparken
Dato: 20. juni, 4. juli og 25. juli kl. 10:00-15:00
Find brugte retrolækkerier, skønne design og håndværk og en masse flot tøj på det hyggelige loppemarked, der hele sommeren holder til i Mølleparken. Der vil være ensrettet og helt styr på at holde afstand, så alle kan loppeshoppe i sikkerhed. 

Bagagerumsmarkeder på Bispetorvet
Dato: 31. juli, 7. august og 11. september kl. 10:00-15:30
Tag til loppemarked på Bispetorvet på udvalgte lørdage i løbet af sommeren og sensommeren. Der vil som altid være masser af skatte at gå på opdagelse blandt, og der er garanti for at gøre et sandt loppe-kup!

Bagarumsmarked på Aarhus Universitet
Dato: 29. august kl. 10:00-15:00
I anledning af Festugen vil der som noget nyt være bagagerumsmarked i Universitetsparken! Markedspladsen bliver etableret i området omkring Naturhistorisk Museum, og vil byde på genbrugsguld så langt øjet rækker.

Festuge-loppemarked på Godsbanen
Dato: 4.-5. september kl. 10:00-16:00
Vær med til at fejre Festugen med et brag af et lopemarked på hyggelige Godsbanen! Der vil være alverdens habengut i god kvalitet - lige til at hive med hjem, når prisen er pruttet i bund i bedste loppe-stil. 

Steen Billes Lopper
Dato: I sensommeren - datoer følger
Efter et 2020 uden Steen Billes Lopper på Steen Billes Torv, ser det nu ud til, at sensommeren kommer til at blive det helt store comeback for alle sultne loppe-jægere. Hold øje på markedets Facebook-side for nye datoer. 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram

 

Fotos: Romeika Cortez