Foråret er lige rundt om hjørnet, og det samme er masser af skønne loppe- og designmarkeder rundt omkring i byen. Vi guider jer til Aarhus' bedste lopper lige her.

Fællesskabet - Gammelt tøj på nye bøjler Vol.15
Dato: 28. april kl. 13-15
Fællesskabet er et koncept, hvor alle dine fejlkøb, for små/store størrelser og tøj du ikke længere bruger, bliver samlet ind. I bytte får du point, som du kan bruge til at bytte dig til noget på byttedagen. Der tages en indgangs pris på 40 kr., som går til leje af lokale, en kop kaffe og et stykke kage på dagen.

Bagagerumsmarked/Citymarked Aarhus
Dato: 4. maj kl. 10.30-15.30
Kom til kæmpestort bagagerumsmarked med GRATIS ENTRÉ i Teatergaden 1 i Aarhus. Kom og gør nogle gode fund blandt de tusindevis af ting på markedspladsen.

Markedsdag i Jægergårdsgade 2019
Dato: 4. maj kl. 10-22
Igen i år afholder en af Aarhus' hyggeligste gader MARKEDSDAG. Gaden lukkes i dagens anledning for bilkørsel, og fyldes i stedet med streetfood, udendørs servering, tombola & loppemarked mm

Lop de Lux
Dato: 26. maj kl. 10-15
Besøg det lokale loppemarked "Lop de Lux" i Risskov på parkeringspladsen Fortevej. Her finder I masser af fint tøj, legetøj, køkkensager og andre sjove dimser og dutter. Alt overskud går bla. til ungerne på børnehjemmet Sølyst. De er også selv med på dagen, hvor de sælger kaffe og kage fra EMMERYS. Der vil være god jazz fra Lop de Lux Jazzband, og grillen vil være tændt.

Bagagerumsmarked Viby
Dato: 22. juni kl. 10-15
Hyggeligt lille marked med 56 stadepladser lige ved Viby Kirke. Kom og gør en god handel eller nyd en kop kaffe og en pølse med brød i den hyggelige cafe.

Markedet på Ingerslevs Boulevard
Dato: Onsdag og lørdag fra klokken 7-14
Markedet på Ingerslevs Boulevard byder på friske varer, folkeliv og masser af stemning fra ca. 60 boder. Mange af produkterne er hjemmelavede af små og større producenter. Kig forbi, gør et godt køb, og få en god sludder med de handlende.

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram

 

Fotos: Romeika Cortez