I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

AmuletAmulet
En ny Illustreret spændingsfantasyserie, der som ingen andre serier kan få de nye læsere til at holde fast i læsningen! De to søskende, Emily og Navin, er på en rejse gennem en fantastisk og farlig verden … De skal redde deres mor, der er blevet bortført fra en kælder. Langsomt bliver de suget ind i en helt fantastisk og overnaturlig verden …
Forfatter & Illustrator: Kazu Kibuishi
Pris: 149,95 kr. - køb den her

Charlie forvandler sig til en kylling
Copeland bruger på fineste vis humoren og fiktionen til at skildre angst, bekymring og andre følelser, der kan være svære at håndtere. Det bliver til en sjov og medrivende historie om Charlie og hans venner, som appellerer selv til modvillige læsere. For både pige-og drengelæsere, kan læses op fra 6-7 år og selvlæses op til 12 år.
Forfatter: Sam Copeland
Pris:
199,95 kr. - køb den her

Vitello ønsker et ønsjeVitello ønsker et ønske
Vitello ønsker sig en hund. Stadigvæk. Han skriver altid HUND på sin ønskeseddel, men der kommer ikke nogen hund. Heldigvis ved William noget om, hvordan man får ønsker til at gå i opfyldelse
Forfatter: Kim Fupz Aakesonog Niels Bo Bojesen
Pris: 129,95 kr. - køb den her

Isens hjerteIsens Hjerte
Første bind i en spændende og eventyrlige fantasyserie, der er inspireret af klimaproblemer – men også handler om en ung piges kamp for at finde sig selv som menneske. Aira og Ulk bor i en verden fuld af is og magi. Aira er ismaner. Ulk er fanger. En dag kommer Ulk hjem fra en rejse mod syd og fortæller, at byen Tild er begyndt at smelte. Byens ismanere er sporløst forsvundet, og ingen ved hvorfor. Onde kræfter er på spil, og Aira og Ulk er de eneste, der kan gøre noget.
Forfatter: Ida-Marie Rendtforff
Pris: 129,95 kr. - køb den her

LÆS OGSÅ:

Guide: Papbøger for de 0-3 årige

Guide: Billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius