I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste højtlæsningsbøger for de 5-7 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Grydeklar
Grydeklar af nogle af Danmarks sjoveste forfattere
En samling gakkede, bizarre og platte historier, der kalder på grin. Hør historier om verdens kedeligste dreng, pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man i virkeligheden prutter. Det er godnathistorier, der får børn til at grine i søvne.
Forfatter: Line Knutzon, Kim Fupz Aakeson, Maren Uthaug m.fl.
Pris: 184,95 - køb den her

Godnathistorier om dyrGodtnathistorier om dyr
2020 er natur-år, og derfor er det særligt relevant at læse denne samling af kendte og elskede historier med dyr som hovedpersoner. Hvordan fik elefanten sin snabel? Blev de tre små grise fanget af den store stygge ulv? Og falder himlen virkelig ned over hovedet på Kylle Rylle? Ti skønne historier, perfekte til godnatlæsning.
Forfatter: Susanna Davidson
Pris:
149,95 kr. - køb den her

FlyvebogenFlyvebogen - Rejsen til monstrenes ø
Minnas lillebror Austin er forsvundet efter at have undersøgt en mystisk vindmaskine i Kløvermarken. Minna tager derfor ud til Kløvermarken, hvor hun møder heksen Baba Jago, der fortæller, at Austin er blæst væk. Hun møder også tre nye venner: Mimbo Jimbo, Post-Geparden og Tapiren, der vil hjælpe hende med at finde Austin. Men før de kan komme af sted, må Baba Jago lære dem at flyve. Og så går turen ellers hen over København og ud over havet, hvor de til sidst lander på monstrenes ø.
Forfatter: Jakob Martin Strid
Pris: 189,95 kr. - køb den her

Liljas eventyrLiljas eventyr
Josefine Ottesen er en af Danmarks allermest populære forfattere, og nu er hun endelig tilbage med en eventyrlig gennemillustreret højtlæsningsbog. Bogen handler om den sorgløse alfeprinsesse Lilja. Lilja og hendes ven Mossi må stå sammen, da alfedrengen Duni pludselig forsvinder. Måske er han blevet taget til fange af den farlige dyndkarl?
Forfatter/Illustrator: Josefine Ottesen, Christian Højgaard
Pris: 199,95 kr. - køb den her

LÆS OGSÅ:

Guide: Papbøger for de 0-3 årige

Guide: Billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guide: Selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius