I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 0-3 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Rasmus Klump – Min store æske med små bøger.
En flot æske med ni papbøger om Rasmus Klump og alle hans venner – perfekt til de små hænder. Bøgerne er inddelt i emner med genkendelige ting fra barnets hverdag:  legetøj, mad, fødselsdag, udenfor, dyr, tøj, bondegård, tal og godnat. Bøgerne kan også bruges som klodser og puslespilsbrikker.
Forfatter: Carla og Vilhelm Hansen
Pris: 134,95 - køb den her

Pop-op kom frit frem – Enhjørning og dinosaur
To flotte og søde pop op bøger til både drenge og piger. Glæd dig til søde overraskelser, lærerige historier og gode stunder for dig og dit barn! Bøgernes sjove og overraskende pop op-figurer medvirker til at udvikle barnets hukommelse og finmotorik, og de styrker interaktionen mellem barn og voksen. Sammen skal I nemlig finde Lille-Dinos mor og alle de flotte enhjørninger.
Forfatter: Clare Lloyd
Pris: 99,95 -
køb den her og her

Børnenes fuglebog -HVER FUGL SYNGER MED SIT NÆB …
I Børnenes fuglebog møder du 12 af Danmarks mest kendte fugle. SE de flotte billeder, LÆS fakta om fuglene, og LYT til deres sangstemmer – så er du klar til at gå på opdagelse udenfor i fuglenes verden. I bogen bliver du præsenteret for: Solsort, Bogfinke, Svane, Krage, Gråspurv, Musvit, Stor flagspætte, Natugle, Blåmejse, Sanglærke, Hættemåge og Gråand.
Forfatter: Sara Ejersbo
Pris: 169,95 kr. - køb den her

Min allerførste: DYREBOG
Flot papbog med flapper om spændende dyr fra hele verden. Fuld af dyr, der kan flyve, løbe, springe og svømme. I flotte opslag præsenteres fakta om dyrenes levesteder, deres føde, unger, udseende og meget mere. Perfekt til små børn, der skal lære om dyr. Der er masser at tale om, og bogen egner sig fint til sprogstimulering.
Forfatter: Alice James
Pris: 129,95 kr. - køb den her

 

LÆS OGSÅ:

Guide: Forårets billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Forårets højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Forårets højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guide: Forårets selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius