I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste højtlæsningsbøger for de 5-7 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE


Ottos ikke-noget historier
Ottos ikke-noget historier er ti sjove og hverdagsnære historier om alle de små og store ting, der kan blive til et “ikke-noget” i løbet af en dag. Når nogen spørger Otto, hvad har han har lavet, svarer han altid det samme: ”Ikke noget.” Også selvom han faktisk har været på tur med børnehaven, er blevet passet af mormor eller har haft legeaftale med sine venner. Selv når det handler om abenumser, seje badebukser, farlige huler, kostbare krukker eller statsministre under sengen siger Otto stadig bare ”ikke-noget”.
Forfatter: Lars Daneskov
Pris: 199,95 kr. - køb den her

Kanin & Bjørn – En ordentlig mundfuld
PLASK! En dejlig sommerdag lander et mystisk dyr pludselig i Kanin og Bjørns ellers så fredelig sø. Kanin bilder de andre dyr i skoven ind, at det fremmede dyr er farligt. Bjørn får Kanin til at forstå, at han tager fejl. En skøn, humoristisk serie med skønne illustrationer. Om venskab og tolerance med Peter Plys-agtige moraler.
Forfatter: Julian Gough
Pris: 99,95 kr. - køb den her

5 minutters eventyr
Der er altid tid til højtlæsning med denne skattekiste af kendte eventyr og fortællinger. Glæd dig til 32 gennemillustrerede historier, der hver tager 5 minutter at læse højt, så de nemt kan passes ind i en travl hverdag. Bogen er smukt illustreret af to af Danmarks mest kendte og elskede børnebogsillustratorer.
Forfatter: Peter Gotthardt
Pris: 169,95 kr. - køb den her

FROST II.
Opfølgeren til Disneys store filmsucces – genfortalt i en luksuriøs, stor billedbog. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. Denne udgave af Disneys Frost II er en stor, flot luksusbilledbog på 136 sider. Fyldt med farvestrålende illustrationer på hver eneste af bogens ekstra tykke sider.
Forfatternavn: Walt Disney Studio
Pris: 149,95 - køb den her

LÆS OGSÅ:

Guide: Forårets papbøger for de 0-3 årige

Guide: Forårets billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Forårets højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guide: Forårets selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius