I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Sally, Glen og vilde Maxi
Serien er som en moderne ”De 5-serie”, til alle dem, der ikke vil læse kedelige bøger, men som heller ikke vil have det alt for uhyggeligt. Serien handler om vennerne Sally, Glen, vilde Max og deres sjove eventyr på den mystiske (og lidt magiske) kostskole Gustenborg, og som læser prøver du hele tiden at regne ud, hvad det egentlig er der sker. Kirsten Sonne Harild er en af Danmarks mest elskede børnebogsforfattere, og denne gang har hun skrevet en spændende og sjov serie til alle.
Forfatter: Kirsten Sonne Harild
Pris: 99,95 kr. - køb den her

Den Rustne Verden 1 og 2- Flugten fra Danmark og Motorhjerte
Den Rustne Verden er sjov og spændingsmættet læsning for både børn og voksne med satirisk bid og noget på hjerte. Flugten fra Danmark er første bog af tre bind i serien og kan læses selvstændigt. Fire søskende får brug for al deres gåpåmod og gode idéer, når den planlagte sommerferie hos bedstefar går ad en usædvanlig rute – gennem en verden af storskrald og kasserede robotter.
Forfatter: Adam O
Pris: 199,95 kr. - køb den her

Hundemand
Forfatteren til den populære serie om Kaptajn Underhyler har skabt en ny helt, som kan opsnuse forbrydere, grave sandheden frem og jagte de skyldige. Da politihunden Greg og hans betjent-menneske kommer til skade på jobbet, ændrer helt nyskabende kirurgi verdenshistorien for altid og frembringer HUNDEMAND. Med et hundehoved og en menneskekrop er denne modige helt klar til at kæmpe for retfærdighed. Men kan han holde sin natur under kontrol, når pligten kalder? Der er seks bøger i serien.
Forfatter: Dav Pilkey
Pris: 149,95 kr. - køb den her

Mig og min fe-mor
Ellen har en hemmelighed. Hendes mor kan forvandle sig til en fe. Nogle gange går morens trylleri dog helt i kludder, og så må Ellen hjælpe! Fire historier med magiske misforståelser, hvor hverdagsliv piftes op med lidt tryllestøv. Af Sophie Kinsella, der er forfatter til bestsellerserien Shopaholic. En sjov bog med søde illustrationer. 
Forfatter: Sophie Kinsella
Pris: 149,95 kr. - køb den her

 

LÆS OGSÅ:

Guide: Forårets papbøger for de 0-3 årige

Guide: Forårets billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Forårets højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Forårets selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius