I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste billedbøger for de 2-6 årige lige nu. Tjek guiden ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Lotte leder
Serien om den charmerende ko Lotte er meget populær hos målgruppen. I Lotte leder skal Lotte hjælpe landposten med at dele pakker ud, men bondekonens pakke er blevet væk. Lotte er heldigvis en meget klog ko, så det hele ender godt. En led-efter-bog med flere overraskelser og farvestrålende, skøre og humoristiske illustrationer.
Forfatter: Alexander Steffensmeier
Pris: 69,95 kr.- køb den her


Sebastians Dyrebibliotek
Sebastians dyrebibliotek er perfekte begynderbøger om dyr til de små. Læs fx om elefanten, der er verdens største landlevende pattedyr. Den har en usædvanlig god hørelse, lever i flok og har en snabel, der fungerer som en arm. Elefanten er et af Sebastians absolutte yndlingsdyr og her får du alle vigtige facts og fede fotos.
Forfatter: Sebastian Klein
Pris: 99,95 kr. - køb den her

Alletiders Pippi Langstrømpe
Tre BOMSTÆRKE billedbøger om Pippi Langstrømpe. Denne flotte gavebog, som vi udgiver i forbindelse med Pippis 75års fødselsdag, indeholder: Kender du Pippi Langstrømpe?, Pippi går i butikker og Pippi finder en spunk. Gaven til dit livs eller din egen indre Pippi.
Forfatter: Astrid Lindgren
Pris: 179,95 kr. - køb den her

Gurli Gris’ huskespilsbog
Tag med Gurli Gris og alle hendes venner på legepladsen, i børnehaven, på hospitalet og mange andre steder, som børn kender til. Kan du finde alle de sjove og genkendelige ting? Når I har læst bogen og lært ordene, så er det helt oplagt, at prøve det underholdende og lærerige huskespil med Gurli og vennerne. 
Forfatter: Schwager & Steinlein
Pris: 149,95 kr. - køb den her

 

LÆS OGSÅ:

Guide: Forårets papbøger for de 0-3 årige

Guide: Forårets højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Forårets højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guide: Forårets selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius