Det er godt at røre sig! Heldigvis er der sjove børneløb for hele familien, så alle kan komme ud og få røde kinder. Snør løbeskoene og kom afsted!

JunglerunJunglerun 

Hvor & Hvornår? Moesgaard Strand / 1. september 2019

Prøv Junglerun - et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold og skal samarbejde. Ruten er ca. 3,5 km lang med indlagte forhindringer og samarbejdsøvelser. Holdene bliver sendt afsted i heat, så der ikke opstår for meget kø ved forhindringerne. Find billetter her

Marselisløbet Børneløbet

Hvor & Hvornår? Observatoriestien 1, 8000 Aarhus C / 31. august 2019

Til Marselisløbet kan børnene løbe med på en 3 km spændende rute, så de allerede fra små kan opleve at være en del af det traditionsrige Marselisløb. Marselispladsen vil være fyldt med aktiviteter for børn og barnlige sjæle. I børneteltet kan børnene udfolde deres kreative side. Køb billetter her.

LÆS OGSÅ: Guide - Byens gratis oplevelser

Ecco Walkathon 

Hvor & Hvornår?  Bispetorvet / 28. september 2019

Lad hele familien deltage i Eccos Walkathon løb, hvor hvert skridt tæller. Billetsalget går til et godt formål - nemlig Hjerteforeningen og SOS byerne. Jacob Riising og Martin Brygman er værter på den hyggelige dag. 

Fotos: Junglerun, Ecco Walkathon

 
Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.