Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig, når sæsonens børneløb skydes i gang i og omkring Aarhus. Snør løbeskoene og kom afsted, vi guider jer lige her.

Royal RunRoyal Run
Tid og sted: 6. juni i Aarhus C
Pris: 170-330 kr.
Aarhus er igen tilbage som værtsby for Royal Run, og der er lagt op til folkefest for alle, der har lyst til at deltage i Royal Run Aarhus. Kronprinsen vender tilbage til sin gamle studieby 2. pinsedag og har taget løbeskoene på, så han kan løbe med i smilets by.

Name it Børneløbet
Tid og sted: 11. juni i Rådhusparken
Pris: 165 kr.
Name it Børneløbet består af en 2 km lang rute, som befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor alle børn i alderen 0-14 år kan være med. I start/mål området vil der være en række aktiviteter, forskellige typer underholdning for børnene og en masse andet sjov. Alle børn får en t-shirt, et flot diplom, en fin medalje med logo og en spændende overraskelsespose.

JunglerunJunglerun
Tid og sted: 4. september ved Moesgaard Strand

Pris: 295 kr.
Kom med til et af årets sjoveste familieløb i Århus, i de smukke rammer ved Moesgaard strand. Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med 15 indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser, som udfordrer børnenes motorik.

Klovneløb
Tid og sted: Danske byer henover foråret og sommeren
Pris: 70 kr.
Klovneløb arrangeres af Danske Hospitalsklovne, og finder sted i en lang række danske byer henover foråret og sommeren. Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Så hvis I vil have en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål, er Klovneløb måske noget for jer. I kan finde en by nær jer her, hvor I kan deltage i løbet.

 

Fotos: 1) Royal Run af Matthew James 2) Junglerun