Hiv ungerne med til byens ultrahyggelige gadefester - glæd jer til fællesskab og underholdning for de mindste. Vi guider jer til byens allerbedste gadefester lige her.

Nansensgadefest

Den 24. august går det løs på Nansensgade, der holder gadefest med livemusik, langbord til fællesspisning og loppemarked. Udover gode butiksfund, vil der være sjov og ballade for børnene med klovnerier, musik og dans. 

Frederiksberg Høstfest 

Inviter familien på en god middag på Frederiksberg Allé den 23. august, som bliver forvandlet til én stor madfest, der er startskuddet til Copenhagen Cooking og Food Festival. Det bliver høstfesten over dem alle med 500 meter langbord og 1500 spisende gæster, som kan nyde mad fra de bedste restauranter i København. 

Skydebanefest

Ta' familien med til Vesterbros hyggeligste gadefest den 24. august, hvor der vil være loppemarked, live musik, streetfood og ikke mindst et væld af sjove aktiviteter for børn. 

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser for børn

Kulturhavn Festival

Vær med når Kulturhavn Festival åbner sluserne til et brag af en havnefestival den 23.-25. august! Festivalprogrammet byder på et hav af gratis, kreative og engagerende aktiviteter, koncerter og sportsgrene. Derudover bliver Arsenaløen forvandlet til et rent slaraffenland for børn og deres familier, når området fyldes med både hyggelige, vilde, sjove og kreative aktiviteter til de små.

Saxogadefest

Til den hyggelige Saxogadefest den 31. august kan hele familien smutte til gadefest på Saxogade - her fejres fællesskabet med musik, dans, kunst, debatter, workshops, leg, boder og underholdning.

Bilfri søndag på Nørrebrogade

Sæt kryds i kalenderen 15. september og kom med til årets hyggeligste eftermiddag på en bilfri Nørrebrogade med masser af aktiviteter for store og små.  Det bliver med kridtmaling og sæbekassebiler som sædvanlig og en masse andet lokal sjov og ballade.

Bryggens fødselsdagBryggens fødselsdag

Den 7. september holder Bryggen fødselsdag, hvilket fejres med et brag af en byfest med musik, leg og fest i gaden. For de mindste vil der bl.a. være dukketeater, cirkus, børneloppemarked, snobrød og meget mere! 

Christianshavnerdag

Kom med til den årlige fejring af Christianshavn i Sankt Annæ Gade den 8. september fra kl. 10-16. Gaden afspærres for biltrafik og der kommer cirkus, legeland, musik, politisk debat og meget andet. 

Kolor Kids i Kildevælden

Den 14. september afholdes Kolor Kids i Kildevælden! Kom og dans, hør god musik af bl.a. HipSomHap og Mille fra MGP, spis popcorn og prøv Snow-cones (slushice i kræmmerhus). Børnene kan også få seje ballondyr eller ballonting af ballonklovnen og hoppe rundt i den vildeste hoppekirke!

 

Nansensgadefest 2) Frederiksberg Høstfest 3) Børn i byen 4) Vesterbroernes gadefest 5) Saxogadefest 6) Kulturhavn Festival 7) Romeika Cortez 8) Bryggens fødselsdag af Romeika Cortez 9) Shutterstock 10) Kolor Kids i Kildevælden

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.