Festivaler er ikke kun for voksne! Faktisk byder foråret og sommeren på masser af festivaler for familiens mindste medlemmer. Vi guider jer til de mest børnevenlige af slagsen lige her.


Copenhagen Sakura Festival
Tid og sted: 27.-28. april i Langelinie Park
Ta' hele familien med til Langelinie Park og nyd en picninc i japansk stil under kirsebærtræerne. Her kan I den sidste weekend i april opleve kampsport, dans, sang, origami-workshops, sumie og japansk mad i forbindelse med den årlige Sakura Festival.

44 TIMER Festival
Tid og sted: 27.-28. april på Nørrebro
48TIMER Festival er en kulturfestival på Nørrebro i sidste weekend af april. Her fejres alt det særlige ved Nørrebro som bydel sammen med besøgende fra hele København. Festivalen løber over to døgn, og hylder alt det personlige, nørdede og skæve, man finder på, på Nørrebro. F.eks. er der dans for hele familien på Den Røde Plads.

Urbanfestival
Tid og sted: 4. maj i Urbanplanen
Urbanplanen inviterer igen i år til fest og farver. Programmet bliver smækfyldt med spændende aktiviteter, god musik og sjov underholdning. Offentliggøres løbende...

Børnedistortion
Tid og sted: Forventet dato: ca. 30. maj -1. juni
Mere information følger...

Roskilde Dyrskue
Tid og sted: 31. maj-2. juni på Roskilde Dyrskue
På Roskilde Dyrskue kan hele familien komme tæt på dansk landbrug med masser af madværksteder, gå på opdagelse i maskinudstillingen og hilse på de mange dyr. Roskilde Dyrskue er hvert år mødested for land og by med op imod 90.000 besøgende og 2.000 dyr. I år kan Roskilde Dyrskue desuden fejre 50-års jubilæum.


Heartland Festival
Tid og sted: 30. maj - 1. juni ved Egeskov Slot
Kom med, når Heartland Festival for fjerde gang løber af stablen ved Egeskov Slot. Her skal I selvfølgelig besøge minifestivalen Hjerteland, der henvender sig til de mindste. En festival i en festival - og et skørt, farverigt børneområde midt i den smukke park.

BørnefestiBAL
Tid og sted: 8. juni kl. 11.30-16 i Fælledparken
Programmet offentliggøres løbende.
Det koster 95 kr. - køb din billet HER

Jazz for kids
Tid og sted: 9.-14. juli i Lindevangsparken på Frederiksberg
I over 25 år har Copenhagen Jazz Festival arrangeret jazzkoncerter for børn. Gennem årene har koncerterne udviklet sig til en festival, nemlig Jazz for Kids, der præsenterer jazzmusik for børn og deres forældre. De optrædende er professionelle musikere, som formidler jazz ved at inddrage alle sanser gennem leg, dans, fortælling og billedkunst.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Copenhagen Carnival (official) (@cphcarnival) den

Copenhagen Carnival 2019
Tid og sted: 7.-9. juni i København
Vær med, når Københavns Karneval indtager byen, og fortryller gamle som unge med glade sambarytmer, sceneshows, danseundervisning i samba, latin og salsa, trommeundervisning, masser af workshops for børn, parader m.m.  Oplev en farveeksplosion af magi, gøgl og glitter!

Nordvest Festival
Tid og sted: 14.-16. juni i Nordvest
Mere information følger...

Stella Polaris
Tid og sted: 3. august i Frederiksberg Have
Ta' hele familien med til en ren chillout-dag med fed musik i lækre grønne omgivelser. Haven har god plads til de to scener, barer og børneaktivitetsområder, der er stærkt besøgt hele dagen. I år vil der være masser af aktivieter for børn, såsom mini-scooters, jorden-er-giftig leg, sæbebobler, tegne-telt mm.

Kulturhavn Festival
Tid og sted: 24.-25. august 
Mere infomation følger...

 

Guiden opdateres løbende...

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1. Sakura træer af Romeika Cortez 2. Hjertelandvideo af Caroline Hemmingsen