Festivaler er ikke kun for voksne! Faktisk byder foråret og sommeren på masser af festivaler for familiens mindste medlemmer. Vi guider jer til de mest børnevenlige af slagsen lige her.

Børnedistortion
Tid og sted:
29. maj på Ørstedsparkens Legeplads kl. 14-18
30. maj på Legepladsen i Skydebanehaven kl. 14-18
Ingen Distortion uden Børnedistortion! Deltag i fede aktiviteter og underholdning såsom parkour, genbrugsworkshop, danseworkshops, ballondyr mm. RayRay vil stå for musikken og opfører en livsglad koncert, hvor han spiller sange fra sit allernyeste album ”Trylledrik”. Det er gratis at deltage, MEN vi opfordrer til at støtte fundraisingen af gadefesterne, ved at købe Gadearmbånd.

subURBAN DANCE FESTIVAL
Tid og sted: 18.-25. maj i Bispebjerg, Brønshøj, Tingbjerg og Nørrebro
For 3. år i træk byder subURBAN DANCE FESTIVAL på det bedste fra dansk og international urban dans. Skoler, biblioteker, kulturhuse, gader og pladser indtages med 27 danseaktiviteter fordelt på 12 forskellige spillesteder. Skal I med?

Roskilde Dyrskue
Tid og sted: 31. maj-2. juni på Roskilde Dyrskue
På Roskilde Dyrskue kan hele familien komme tæt på dansk landbrug med masser af madværksteder, gå på opdagelse i maskinudstillingen og hilse på de mange dyr. Roskilde Dyrskue er hvert år mødested for land og by med op imod 90.000 besøgende og 2.000 dyr. I år kan Roskilde Dyrskue desuden fejre 50-års jubilæum.


Heartland Festival
Tid og sted: 30. maj - 1. juni ved Egeskov Slot
Kom med, når Heartland Festival for fjerde gang løber af stablen ved Egeskov Slot. Her skal I selvfølgelig besøge minifestivalen Hjerteland, der henvender sig til de mindste. En festival i en festival - og et skørt, farverigt børneområde midt i den smukke park.

BørnefestiBAL
Tid og sted: 8.-9. juni kl. 12-16 i Fælledparken
Til dette års BørnefestiBAL kan I bl.a. opleve Gurli Gris, Paw Patrol, Albert Dyrlund, HipSomHap og MGP show på scenen. Derudover vil der være sjove konkurrencer, maletelt, skattejagt, aktivitetsbane, popcorn og meget mere!
Det koster 95 kr. - køb din billet HER

2200 Børn & Musik Festival 2019
Tid og sted:
23.-26. maj på Nørrebro
Oplev børnemusikkens mangfoldige univers i løbet af fire dage, hvor professionelle musikere tager hele familien med på en rejse til alle verdenshjørner, når 2200 Børn & Musik inviterer til en fest af musik og bevægelse.

Esrum KlosterEsrum Middelalderdage
Tid og sted: 15.-16. juni på Esrum Kloster & Møllegård
Kom med, når engen omkring Esrum Kloster forvandles til et sprudlende middelalderlandskab med kampklare riddere, ildspyende gøglere og farverige trubadurer! Her vil være masser af spændende aktiviteter for børn og autentiske boder.

Nordvest Festival
Tid og sted: 14.-16. juni i Nordvest
Mere information følger...

Jazz for kids
Tid og sted: 9.-14. juli i Lindevangsparken på Frederiksberg
I over 25 år har Copenhagen Jazz Festival arrangeret jazzkoncerter for børn. Gennem årene har koncerterne udviklet sig til en festival, nemlig Jazz for Kids, der præsenterer jazzmusik for børn og deres forældre. De optrædende er professionelle musikere, som formidler jazz ved at inddrage alle sanser gennem leg, dans, fortælling og billedkunst.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Copenhagen Carnival (official) (@cphcarnival) den

Copenhagen Carnival 2019
Tid og sted: 7.-9. juni i København
Vær med, når Københavns Karneval indtager byen, og fortryller gamle som unge med glade sambarytmer, sceneshows, danseundervisning i samba, latin og salsa, trommeundervisning, masser af workshops for børn, parader m.m.  Oplev en farveeksplosion af magi, gøgl og glitter!

Stella Polaris
Tid og sted: 3. august i Frederiksberg Have
Ta' hele familien med til en ren chillout-dag med fed musik i lækre grønne omgivelser. Haven har god plads til de to scener, barer og børneaktivitetsområder, der er stærkt besøgt hele dagen. I år vil der være masser af aktivieter for børn, såsom mini-scooters, jorden-er-giftig leg, sæbebobler, tegne-telt mm.

Kulturhavn Festival
Tid og sted: 24.-25. august 
Mere infomation følger...

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Himmelstorm Festival (@himmelstormfestival) den

Himmelstorm Festival
Tid og sted: 26.-28. juli i Hundested
Ta' familien med, når Økosamfundet Dyssekilde åbner dørene for en fantastisk Himmelstorm Festival med god musik, gøgl, dans, sang, leg, performance m.m. Kom og oplev denne unikke stemning, som kun findes på Himmelstorm. Børn under 13 år er gratis i følge med en voksen med billet (som koster 700 kr.).

 

Guiden opdateres løbende...

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1. Børnekordage Frederiksberg Sogns Kor 2. Hjertelandvideo af Caroline Hemmingsen 3. Esrum Kloster 4. Instagram - Copenhagen Carnival 5. Instagram - Himmelstorm