I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste billedbøger for de 2-6 årige lige nu. Tjek guiden ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

PølsePølse vil ikke have, at far er pinlig og Pølse vil ikke spise aftensmad
To billedbøger om Pølse og far, hvor historierne er inspireret af Oliver Zahles egne oplevelser med sin datter og om deres hverdag og alle de ting, som han forsøger at lære hende – og som hun lærer ham. Fyldt med humor om hverdagen hjemme hos Pølse og hendes far, som de allerfleste børn og forældre vil kunne genkende. Egner sig til hyggelig højtlæsning for 3-5 år.
Forfatter: Oliver Zahle
Pris: 149,95 kr. - køb dem her

Det meget farlige monsterDet meget meget MEGET farlige monster
Dette er bogentil alle de modige børn, der ikke frygter noget som helst –måske lige bortset fra monstret under sengen. Det meget meget MEGET farlige monster er –i hvert fald når man spørger det selv –meget meget MEGET farligt. Desværre er drengen bare ikke rigtigt bange for det, heller ikke selvom det viser sin store mund og sine skarpe klør og onde øjne. Da drengen til sidst ender i monstrets mave, finder han ud af, hvorfor monstret ikke er farligt, og han beslutter sig for at hjælpe. Men er det mon klogt?
Forfatter: Rebecca Bach-Lauritsen og Charlotte Pardi
Pris: 137,95 kr. - køb den her

Lasse-LeifLasse-Leif
Lasse-Leif bor med sin mor og far og sin ven Luske-Lise. Luske-Lise er en dukke, som gør alt det, man ikke må ...! En dag får de besøg af deres mormor. Mor siger, at mormor havde sin nej-hat på. Lasse-Leif opdager, at hun har glemt nej-hatten. Hatten er vildt sej, men pludselig er Lasse-Leif nødt til at sige "nej" til alt muligt. Humor i både børne- og voksenhøjde. Glæd dig til at grine med! Perfekt til dialogisk læsning, da der er masser at snakke om for børn og voksne!
Forfatter/illustrator: Mette Finderup, Annette Carlsen
Pris: 99,95 kr. - køb den her

Anker og råbemandenAnker og råbemanden
Første bog i en sjov serie med genkendelige historier fra Ankers hverdag. Anker og far er kommet for sent op, og de skal skynde sig, hvis de skal nå ud ad døren til tiden. Det mener far i hvert fald. Anker vil hellere bygge et slot af sin dyne og gemme en skat i havregrøden. Imens farer far rundt og råber: "Vi har sindssygt travlt!"
Forfatter: Alberte Winding
Pris: 69,95 kr. - køb den her

LÆS OGSÅ:

Guide: Papbøger for de 0-3 årige

Guide: Højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guide: Selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius